Originally posted by ssteva2206
"Sitnice" koje zhivciraju na autu !?!
Collapse
X
-
-
-
Najvise me zivcira kad lupaju vratima i kad diraju stakla rukama po ostaju prsti.
Comment
-
-
"Shkripa" brisacha kad rezervoar sa technoshcu ostane prazan je broj jedan. Cvrchci takodje, mada ih u mom autu nema, bar za sad =] Ali kad ih chujem u nekom autu...
Inache prozhivljavam nervne slomove kad god mi neko u auto unese po' kila prashine ili blata, napuni pikslu uglavnom pusheci neku krdzu i zatim zalupi vrata za sobom bez ikakvog obzira...
Imao sam skoro jedan ovakav sluchaj, u momentu sam se setio dizalice u gepeku...
Comment
-
-
Ja sam jednom prilikom u mom tadašnjem Mercedesu 190 2,0 trebao da vozim mladence pa su mi, koliko se to moralo i "ukrasili" karoseriju.Sve bih to izdržao stoički da u jednom momentu vrata na vozilu nije otvorila neka baba i na pod mi prosula iz nekakve kese, što u kocke, što sitnog, oko par kilograma šećera.....kaže da bi mladencima život bio sladak....e tu sam poludeo, ali bukvalno, pa su morali da traže drugo prevozno sredstvo a ja sam posle momentalnog u****vanja u auto vratio moju gospodju i devojčice!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Za taj obicaj-secer nikada nisam cuo, ali ja bih momentalno zivce izgubio... Pao bi masakr na svadbi, pa bi novine pisale. Pijani svat...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ja pepeljaru napunio onim plasticnim drzacima za patosnice, a kada me pitaju za upaljac u kolima, kazem da ne radi. Ali mi se desilo da su dva puta uneli upaljenu cigaretu u kola, a ja kao fin, ali prvi put sam se iskontrolisao dok nije pao pepeo na tepih i onda.....Drugi put sam takticno rekao da ne ulaze u kola sa zapaljenom cigaretom, jer mi smeta.
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Dok sam posedovao kabriolet, najvishe sam pi*zdeo kada zalupe vrata gurajuci rukom staklo - koje naravno nema okvir!Jedno pet puta sam sredjivao klizache za isti!!!
Comment
-
-
Ne mogu da kažem da me baš nešto nervira, to što sam hteo i mogao to sam i kupio (Samara). Znao sam šta me čeka, više me nerviraju aljkavi majstori. Nervira me prtljažnik koji je večito pun nečega umesto pribora za pecanje, a ručica za otvaranje prozora ne znam ni sam koliko sam ih promenio.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
nervira me, kao i vecinu kada brisaci skripe, kada imam flase pozadi pa se kotrljaju i lupaju, kada imam butan bocu u gepeku pa se kotrlja i lupa, kada su mi (nakon sto mi je cale vozio kola) pojasevi za vezivanje uvrnuti i razmotani na patosu, kada mi cale stavi dzak krompira na suvozacevo sediste jer mu je bilo tesko da stavi u gepek, kad mi nesto tandrce i zvecka u kabini, pa pokusavam da nadjem odakle je a ne mogu, kada me neko u saobracaju iznervira, a meni bas ne radi sirena zbog loseg kontakta, poluispravan obrtomer kojem ne mogu da nadjem sta je, putnici koji sufliraju u voznji (uglavnom familija) i koji uvek gledaju da li neko "ide" odande ili odavde, pri tom mi zaklanjajuci vidik, itd., da se ne podsecam vise, poceo sam da se jedim.
poz
Comment
-
Comment