"Sitnice" koje zhivciraju na autu !?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

mene nista ne nervira.....

sem...prljavog auto(i spolja i iznurtra), masna soferka, losa svetla, RUPE na putu, kada mi neko zvoca i glupira se dok vozim-pravi buku (beba kad place itd. zato se necu duuuuugoooo zeniti)...kada me uce kako da vozim, kada vicu koci ili kreci, losi amortizeri, ne kvalitetno ozvucenje, skripkaanje, lupkanje, cegrtanje, bucan-nesnosan zvuk izduva, brisaci u svakom smislu, los miris kada udje kroz ventilaciju dok je ukljucen ventilator...i kada ujutro sednem u ladnu kozu...aaaa
    Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Nerviranje?? sta je to, u autu nema mesta za nervozu, to se ostavlja van auta pre ulaska u isti.
      Jedino na cega sam reflektiram je da nema pusenja u autu i stoperi kojima sam stao, nema iskakanja dok se tockovi nezaustave
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

brisaci u svakom smislu, los miris kada udje kroz ventilaciju dok je ukljucen ventilator...i kada ujutro sednem u ladnu kozu...aaaa

evo oce moj kum kozu a on ce tebi da da obicna sedista
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

U bre Ranko... Bolje nemoj ni da pridjes mojoj Nivi

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Rubi
            CBC Senator XXL
            • 06.05.2005
            • 519
            • Beograd

Mene nerviraju suvozaci koji prckaju po dugmicima i zapitkuju "a sta ti je ovo /PRST/, a ovo /PRST/..." Moracu na instrument tabli ispred suvozaca da stavim jedno sjajno metalno dugme, a da pored napisem "NE DIRAJ!". Naravno, ispod dugmeta da vreba veeeeliki kondenzator... Nerviraju me ljudi koji puse i galame u kolima - ovo je lako kad ja vozim (zapretim im da ce da budu izbaceni), al' je problem kad mene voze, onda sam ja taj koji rizikuje duzu setnju. Jednom sam vozio familiju u Zemun, i tetka, teca, stari i stara su uspeli toliko da me iznerviraju da sam zaustavio auto, ostavio ih tamo sa sve kolima i vratio se taksijem kuci (do Vukovog spomenika - bilo je to vrlo skupo gubljenje zivaca). Nervira me kad nesto uspe da me iznervira dok sam za volanom. Nervira me kad mi neko govori gde da idem, a ne zna ni sam kuda treba da se ide (pogotovo ako ja ne znam tacan put, pa moram da se oslonim na tudju neupotrebu mozga). Bas sam ko Lignjoslav, moracu sebi da nabavim neki single seater (posto se iz prilozenog uglavnom vidi da me nerviraju suvozaci)...
            (\__/)
            (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
            (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• Dragan
              CBC Veteran
              • 18.09.2005
              • 184
              • U blizini Novog Sada

Kad mi neko menja stanice na radiju.
              Sto se tice pusenja ja sam sve pepeljare povadio iz kola.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Ja te pepeljare vadim samo kada ih treba isprazniti
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Black Knight
                  CBC Senator XXL
                  • 13.10.2004
                  • 2020
                  • Novi Beograd, kicblo

Originally posted by Uros Piperski
                  U bre Ranko... Bolje nemoj ni da pridjes mojoj Nivi
                  sto?
                  Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Na pickupu nemam power windows. Tako da svaki put kad izadjem iz car wash sa njim moram izlaziti i namestati ih.

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

kada mi kao danas pozvoni komsinica na interfon i kaze! komsija nemoj te da se naljutite! ja sam vas malo ocesala! a ja nisam ni osetio a kada sam izasao branik nema boje
                      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Williams
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2006
                        • 556
                        • Beograd- Cerak

Kod mene vecina zna za zabranu pusenja i cackanjka po audio sistemu, ali tudja kola recimo umeju da me iznerviraju vise nego moja. Kad vidim one kuce ili mace sto mlate glavama pozadi izgorim ,dobre automobile koji su prljavi i izgrebani, nepotrebni styling detalji koji se ne uklapaju u koncepciju automobila ili bilo sta aljkavo odradjeno.

U voznji bahatost drugih vozaca, 3 autobusa u 3 trake koja se krecu istom brzinom, kaminon sa prikolicom u levoj (obilaznoj) traci koji ne zeli da se pomeri, interventna koja ide 20 na sat gde je zabranjeno preticanje, izbacivanje iz trake od strane vozaca GSPa...mogu do sutra.....

Comment

• Car
                          CBC Senator XXL
                          • 07.07.2005
                          • 900
                          • Beograd

E jebiga sad, ako te nervira igračkica u nečijem automobilu, koja te ni na koji način ne ometa u vožnji (ne moraš je gledati, zar ne?) kako onda reaguješ na neke daleko ozbiljnije stvari...

Mislim ok, svi se mi u toku dana iznerviramo oko ovoga ili onoga, jbga brz život tako nalaže, ali trošiti sebe time što ćeš 20 minuta da ponavljaš sebi kako je nečiji auto kič, ili što je sam po sebi skup a izgreban, prljav i slično mislim da nema preterano smisla. Naravno, dok god to ne ometa neku važniju stvar. Mislim, zašto bi me bilo briga što neko vozi prljavog juga, ili što je uradio "stajling".

A to lupanje vratima, drndanje cd playera i slično.. pa jebiga, nije auto od papira pa da se sve u njemu po**** nakon zalupljenih vrata. =]

Ovo više kao neki generalni komentar, jer se i ja sam nerviram oko dosta stvari koje ste navodili, a uglavnom nije vredno toga. .
                          Kao ok, svi volimo svoje automobile, ali ukoliko neko ceo dan razmislja o tome kako je neko popušio dve cigare u njegovim kolima onda bolje da se vozi gsp-om. Mislim, psihicki je zdravije. =]

Comment

• Dragan
                            CBC Veteran
                            • 18.09.2005
                            • 184
                            • U blizini Novog Sada

Pa auto ti dodje kao i kuca.Ne verujem Care da ti kad dodjes kod nekog u kucu palis TV menjas kanal koji gazda gleda,lupas vratima od sobe, ili blatnjavim nogama gazis po tepihu.Slazem se da se ne treba nervirati za sitnicu, al ne mozes ni biti ravnodusan na sve te stvari.

Comment

• RS-6
                              CBC Senator XXL
                              • 24.07.2005
                              • 581
                              • Montenegro-Bar
                              • 2x AR I BMW 330XI

Pusenje.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

Originally posted by RS-6
                                Pusenje.
                                pusenje u kolima ti ide na zivce????
                                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                                X