Koja je ovo marka felni?
Collapse
X
-
tesko da to moze da se utvrdi jer ti proizvodjaci sa istoka kopiraju sve zivo, ako nije utisnuto ili izliveno negdje na felni onda je neki "no name"
btw. za tu rupu u sredini ima da se nabavi cep sa znakom proizvodjaca automobila ili felni pa izaberes da ne stoji prazno, slicno ko u N. Pazaru kad hoces "levis" farmerice a oni ti kazu izaberi model a etiketu cemo da prisijemoHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
-
-
Originally posted by makitesko da to moze da se utvrdi jer ti proizvodjaci sa istoka kopiraju sve zivo, ako nije utisnuto ili izliveno negdje na felni onda je neki "no name"
btw. za tu rupu u sredini ima da se nabavi cep sa znakom proizvodjaca automobila ili felni pa izaberes da ne stoji prazno, slicno ko u N. Pazaru kad hoces "levis" farmerice a oni ti kazu izaberi model a etiketu cemo da prisijemo
Comment
-
-
Nekada pise i na unutrasnjoj strani, gde dolazi guma, pa ne mozes da vidis... Ali ako proizvodjac vec nije istakao marku, onda pretpostavljam da i nije neka poznata!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by Davor@Brabus
Mnogi me sada pitaju koje su marke,a ne znam tacno da im kazem pa mi malo smesno.
Comment
-
-
Originally posted by EonNekada pise i na unutrasnjoj strani, gde dolazi guma, pa ne mozes da vidis... Ali ako proizvodjac vec nije istakao marku, onda pretpostavljam da i nije neka poznata!),jer sam isao prvo kod vulkanizera da vidim da li je kriva neka felna i kada sam ih kupio bile su mi dva dana u sobi i nigde nije pisalo sa unutrasnje strane nista.
Comment
-
-
Originally posted by EonOnda samo uzivaj u njima i ne razbijaj vise glavu oko marki... Bitno je da su lepe i u dobrom stanju!!!.
Comment
-
Comment