ma ovde je nesto drugo problem...
sto je on prihvatio ulogu sveznajuceg lika...,a oni mu veruju ko clanovi neke Sekte...sad ce ON sve da im kaze...
Ko bre ima taku hrabrost ovde naprimer na forumu ili u zivotu da kaze JA SVE ZNAM...o SVIM automobilima..sad cu da ih uporedim
Odakle on sve zna(to jest misli da zna)..to je problem.
Tekstovi su zanimljivi u svakom slucaju..ali ja to citam sa rezervom..uvek ima ali..i neko drugo iskustvo.
osetio mnogo puta u zivotu.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
znate kako se kaze "najteze je nauciti nekoga ko MISLI da ZNA" a citiracu i jednog veoma poznatog grckog mislioca koji je na kraju zivota izjavio svoju najvecu misao..."tek sada ZNAM da nista neznam......"
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Vidite i sami da se čitalac obraća g.Todoroviću, a da je obradjivač pitanja i tekstopisac potpuno drugi lik.Pretpostavljam da ima više ljudi koji obradjuju pitanja i da zbog toga dolazi do toga da "g. Todorović" nema uvek "principijelan" stav....
Comment