A onaj film u kome Ceki Cen glumi nekog mehanicara koji za policiju prepoznaje nasvirane automobile, pa mu otimaju sestru i primoravaju ga da se trka u nekoj trci?
Znam o kom filmu pricas, Jackie Chan je vozio Mitsubishi 3000GT, ali se nesecam imena. Jedina stvar koja mi se nije svidela u filmu je sto su velik broj trkackih scena bila ubrzane.
A onaj film u kome Ceki Cen glumi nekog mehanicara koji za policiju prepoznaje nasvirane automobile, pa mu otimaju sestru i primoravaju ga da se trka u nekoj trci?
Thunderbolt ili u prevodu na naski "Kao grom iz vedra neba", fenomenalni automobili i uopste radnja, malo je lose snimljeno(ta fora sa ubrzavanjem) uglavnom "onaj" period japanske industrije iz kog su po meni najbolji automobili...
Dalje meni su omiljeni: Nacionalna klasa, Taxi 1(ostali su sranje), Vanishing point, mad max, moze i kobra(pravi akcioni film bre!), ima tu jos samo ne mogu sad da se setim...
Kristinu napisao Stiven King ako se ne varam!
Moj neki izbor bi bio recimo prvi u biskopu jurnjava Mad Max, Smokey and bandit prvi film koji sam gledao vise od 20 puta, ne zato sto je bio tako dobar , bio je jako zabavan u to vreme
Nacionalna klasa uh i sad nekad pustim Floyda i opalim po gasu
Kasnije 90-tih ne secam se da je neki film ostavio tako veliki plus osim recimo MAd dvojke sve ostalo manje vishe da se odgleda i to je to.....
Pokusacu da nadjem ove koje vi preporuchujete, ah da i gone in 60 je
solidan !
Comment