Cool pandurski biseri, ljudi koji nam ulepsaju dan... :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rubi
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 519
    • Beograd

Cool pandurski biseri, ljudi koji nam ulepsaju dan... :D

Pandurski biseri zahtevaju posebnu temu...

Evo jednog moga:

P. (gleda u licnu kartu) "Cije je ovo prezime?" /Rubinjoni/
    Ja "Moje."
    P. "Mislim, odakle ti?"
    Ja "Od tate."

Zacudo, proslo je bez batina...

temu podelio mod. 009
    (\__/)
    (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
    (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Ovo mi je pricao ortak...

Noc, Slavija, ortak se seta sa drustvom, 2 pandura ih zaustavljaju (mislim da je bilo vanredno stanje)...ovi nisu imali licne karte...postroje ih uza zid neki...viche jedan na njih....

ortak: "dobro, covece smiri se..."
    pandur: "NISAM JA ZA TEBE COVEK!"
    ...(pauza)....
    ...(ortaci vishe ne mogu da se suzdrze i pocinju da se smeju)...
    pandur shvata da je napravio idiota od sebe...
    pandur: "ajd marsh u p.m....." i odlazi
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up

Comment

• Skyline GT-R
      CBC Senator XXL
      • 13.02.2005
      • 806
      • Chicago - My Kind Of Town

Hahahhaa...sad me bas podseti za to vandredno stanje.

Oko 22h uvece....drug i ja nesto ogladneli i kao...ajde na burek (u "Jocu i Nenu", preko puta Sremca - Nislije znaju gde je to).Naravno...bombardovanje je u toku...nikog na ulicama.A i pekera se taman zatvara, prazni rafovi.Mi se taman okrecemo da krenemo nazad, kad panduri staju (sa "101").Izlaze i odmah klasican arogantan nastup.

Pandur : Sta radite ovde

Mi : Dosli da jedemo

Pandur (jos vise arogantan) : Sta bre da jedete

MI : Pa...burek...

Pandur : Burek.....OCETE JA DA VAM GA UMESIM A?

MI se okrecemo da krenemo da ne bi vrisnuli od smeha pred njim...a on onako iza nas... "aj m'rs kuci....................MAJKE VAM GA NARKOMANSKE"

Comment

• 156V6
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 415
        • BEOGRAD

Taman kad sam uzeo makinu i stavio aero spojler zaustavlja me nocu oko 00.00 ker al vidi se da je guster...i sad krece klasicno smaranje

Ker:Jel znas da su ti ukljucena svetla za maglu?
        Ja:Znam, magla je na Gazeli
        Ker:Ovde nije magla,pokazi mi ovde maglu,jel vidis ti ovde negde maglu
        Jaaaaaa...ovde je nema al 200m iza je ima mogu da vam pokazem

...pauza
        (odlazi iza kola) gleda u spojler....

Ker:A sta ce ti ovo?
        Ja:Aero spojler za stabilnost pri vecim brzinama
        Kera jeli majku mu jel ti imas registraciju za avion ili za auto?daj saobracajnu
        Jaaaaa...ovo i jeste avion...
        Ker:Ma dacu ja tebi avion,ajde idi preko puta na trafiku i kupi mi cigarete i koka kolu dok ti nisam napisao kaznu ...ajde ajde ja cu ti pricuvam auto

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

I jesi mu kupio ?

I love my

Comment

• 156V6
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 415
            • BEOGRAD

fala Bogu i zvake sam mu kupio ja postujem zakon

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

aj ja nesto da napišem nije bas vezano za saobracajne pandure al ajde ...

ja i 2 ortaka nesto se šetali pored pijace kasno oko 01h i primete ovi ortaci jelke onako stoje pored tezgi, čitave nista im ne fali (bilo vreme pre nove godine). Pogledamo mi nigde nikog , meni mama rekla da neće jelku tako da ja jedini nisam uzeo....i tako ova 2 sa jelkama i ja pičimo kući

posle 15min staje patrola sa rotacijom iza nas i privode nas uz malo vaspitanje (cisto da očvrsneš ) ....

e sad mi u prostoriji stojimo postrojeni onako uz ormar licima okrenuti prema liku koji sedi za stolom i pishe zapisnik uz klasične pretnje bla bla

e sad ulazi neki levi pandur i kaze ovom Joviću baci mi upaljac razdaljina nekih 3m. Ovaj lik širi ruke i čeka, a lik sto sedi sa 3m pogadja ovog u čelo ....u tom trenutku nas trojica prvo pochinjemo da šutiramo jedni druge i kakvi smo retardi počinjemo da se valjamo od smeha ....

ja sam se samo okrenuo na drugu stranu da me ne vide....u tom trenutku nailazi moj ćale i srecom sve se završava bez posledica(imao 16 godina)

ispostavilo se da su slični likovi taj dan lupali reket i da su se ovi usrali čim su nas videli i pobegli da zovu pandure ... jbg pogreši čovek

i sad kad me zaustave jesi privodjen ?
              jesam
              zbog čega
              Kradja jelki

I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Pravio jedan momak zurku u kuci i negde posle 01:00h zbog glasne muzike dosli panduri da intervenisu:
                Ulaze panduri u predsoblje,muzika se gasi i pocinje ispitivanje:

Pandur: Ajde da vidimo ko je kriv za ovolku buku,ko pravi ovu zurku?

Tip:Ja pravim,moja je zurka.

Pandur:A jeli a cija je ovo kuca?

Tipa od mog oca?

Pandur:Aha a sta si mu ti???

Izuzetno pametno pitanje nema sta.

Comment

• Dutchman
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 741
                  • Vracar centar sveta

Ovo poslednje me podseca na zurku kod ortaka 15 ljudi , Pilifs mini linija ... ulaze panduri gasi muziku ... ko je organizovao ovu zurku ...ortak se javlja ...podatci bla bla bla...

za ovo ide prijava , ortak pa dobro, upisuje u blokche njegove podatke, koliko nas ima prebrojava upisuje , zove drugog pandura ... koja je to muzika ... ovaj chita sa nalepnice na zvuchniku 2500w iako linija nema ni 10w ... ovaj cokce i zapisuje snagu mini linije...

vrhunac aj sad svi kuci... pola odlazi pola tvrdi da ce tu da spava ... ustaje drugi ortak blago se tetura da objasni kako je pijan i da ostaje da spava ...

Pandur: Nishta ti nefali josh si na nogama... ako te neko zaustavi samo reci da te Mika i tog i tog supa poslo kuci ... i izbacishe nas sve napolje...[/b]
                  Prevelika slika u potpisu!

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

na raskrsnici pomenutoj na temi

video sam, ali na jednom od prethodnih chukanja cika saobracajca kako pokusava da slika mesto udesa. vracao je kolonu (6 kola) u nikolaja gogolja mic po mic jedno 5 metara da bi mogao da uhvati u kadar celu raskrsnicu.
                    *napomena za neupucene: neki besni digitalac je bio u pitanju, moze da se slika cela raskrsnica sa metar rastojanja...
                    inace, pomeranje kola je trajalo jedno dva minuta, slikanje minut. svi okolo plakali od smeha...
                    .

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Evo jos jedan, zaista biserovit par saobracajaca

Ukljucen mi laser jammer, i idem prema Ljigu. Dolazim na pravac pred ulazom u Ljig sa dobrih 120, ja usao vec u zonu 60, jammer pocinje da pisti, i ja vidim saobracajca koji "puca" laserom na nekih 150m. Usporim na nekih 40, i ugasim antilaser, oni naravno zaustavljaju, i krece prica:

"Eeeee, nije ti uspeo taj antilaser"
                      "Molim? O cemu pricate?"
                      "Pa taj antilaser sto imas negde, morao sam dvaput da te merim! Prvi put si isao 89, a drugi put sam te izmerio na 39"

... ...

Ja razmisljam da li da se smejem ili da se malo "pravdam", i pitam:

"Pa dobro, ako ste me vec prvi put izmerili 89 u zoni 60, koji ste me djavo merili drugi put!?" Tajac...kolutanje ocima i trazenje najboljeg odgovora, pa onda nastavlja:
                      "Pa kocio si!"
                      "Pa sta treba da radim, fer-pleja radi da nastavim istom brzinom i da platim kaznu??"

Bla truc, bla truc...naravno, trazim mu da mi pokaze brzinu koju je izmerio, a biser kaze:

"Odakle ti ideja da moram da ti pokazem brzinu koju sam ti izmerio?"

... ...

E onda sam mu svasta rekao...izmedju ostalog da mi lepo napise prijavu u kojoj cu ja da konstatujem da mi je saobracajac licno tvrdio da on na licu mesta uopste nije duzan da mi pokaze brzinu kojom sam se kretao, pa da vidimo koliko dugo ce Sudija na to da se smeje...Dobro, bilo je jos raspravljanja posto je tad poceo preterano da kenja i bas da me nervira, pa smo malo drugacije pricali, ali, naravno, pustili me, sta drugo da rade?

Muuuuuuu!!!
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

pitanje policajca (ton onako, ortachki):
                        - a ti, imas antiradar, a? c, c, c. volis da vozis brzo, a?
                        odgovor mog ortaka:
                        * jok, nego volim da vozim sporo. samo se dzekiram. ima se, moze se...
                        - ti me zezas, a? jesi ti neki mangup? a jel znas da taj uredjaj zabranjen?
                        * znam DA NIJE. i da ne postoji zakon u vezi s tim.
                        (tajac)
                        - ajde, bezi!
                        .

Comment

• BOOST
                          Founder - Admin od Začetka
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

1997 - oktobar , autoput prema Subotici , radar

Kocim sa nekih 230 i stajem na zaustavnu traku.
                          Polako u rikverc, jer ima nekih 400m kako sam stao... nisam hteo da kocim preostro, krenuli u Lifku Kum i ja.

Kad sam dosao na nekih 30m stajem, izlazim iz auta, mrkla noc i krecem prema pandurima.
                          Odjednom cujem kako se vrata zalupise , pali se motor i odose??

Ni dan danas mi nije jasno sta im bi

===============================

Ako neko nekad ko je bio u toj patroli procita ovo, stojim iza svega, spreman sam da platim kaznu i dan danas.
                          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                          move your mind

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Boost nemoj,sad se za to ide u corku

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Jeste da je off ali moram da pitam: @206 jesu uspeli panduri da ti izmere brzinu kada si koristio jammer ili ne???

Comment

Working...
                              X