vase prvo prevozno sredstvo na motorni pogon :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Eno, kod mog kuma na terasi 2 komada...žuti i crni...
    No moj prvi prevoz na motorni pogon bio je "Pony Express"...

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Originally posted by Wiz
      Mislio sam da trosi manje oko 1.5 mozda i manje(ako motas i pedale)
      Pedale sluze ako se ostane bez goriva pa do prve pumpe , a i potrosnja je onako odokativna jer nije imao ni brzinomer niti sam ja to merio. Ali je svakako dosta manja od recimo obicnog automatika. Za unistavanje prednje gume ne znam jer sam ga prodao sa onom sa kojom sam ga i kupio ali verovatno i to zavisi od tvrdoce tj izbora gume.

Comment

• Karbo
        CBC Senator
        • 16.02.2006
        • 225
        • Sydney - Land of Downunder

Moje prvo motorno prevozno sredstvo!
        Suzuki Swift GTi MkIII. `93.

1.3L
        potrosnja 7-9L po gradu (sve zavisi od nacina voznje), na autoputu oko 6L
        4-2-1 headers
        2 & 1/4 inch aupuh od pocetka do kraja, hotdog + zadnji lonac (predivan zvuk, pogotovo na visokim obrtajima)
        K&N filter
        aftermarket chip (nije imao blokadu na 6,800rpms, tako da se moglo ici kroz do kraja +9,000rpms)
        spustan kod Saleta u garazi (s brusilicom )
        i jos neke sitnice sto se tice interiera...
        I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
        a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
        It will take your breath away!!!
        by David E. Davis

Comment

• Viper
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2004
          • 700
          • Kać

A moje prvo prevozno sredstvo je bio Tomos Automatik A3M na kojem sam ucio prve korake iz mehanike sam radio generalnu izmenjao mu sve moguce klipove koji su mogli da se uglave od 38 do 42 na kraju je prodat sa nabudzenom masinom glava motora, klipnjaca i karburator od tomosa 15, rezona, klip 38.5 ELKO isao je kao nevreme i danas mi zao sto sam ga prodao.
          I DONT NEED SEX
          goverment fucks me every day!

Comment

• jeronimo
            CBC Senator XXL
            • 27.10.2005
            • 390
            • beograd
            • ваз 21214-20

hm, da vidimo ovako pošto mi matori nije vozač (vazda ga vozali službeni vozači) nisam imao od koga da mažnjavam kola.ako se ne računa sedenje u fići 850 davne 86 god. Pošto sam položio rel. mator davne 95 god(21 god.života,morao sam da zaradim za vozački,a goriva nigde)imao sam istančan ukus za automobile pa mi je prvi auto bio opel senator 3000 cm3 automatik(84 god) to sam vozao dobre tri godine dok šešeljko nije izglasao porez na luksuz pa su potom usledili,jugo 55,mazda 323(bila u vlasništvu celi dan i po)kec(pandurski penzionisani)suzuki maruti i naravno moja velika ljubav Lada Niva. koja je jedina kupljena nova.Službene automobile raznih proizvodjača ne računam pošto to nije lična stvar( a i kratko se voze).
            prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• Dutchman
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 741
              • Vracar centar sveta

Originally posted by Wiz
              Koliko trosi to cudo,koja kubikaza snaga
              troshi 2 litra i 1 durex na 100km
              Prevelika slika u potpisu!

Comment

• mance
                CBC Veteran
                • 24.07.2006
                • 185
                • Beograd

Kada sam se vratio sa eskurzuje u trecem razredu cekao me je tomos automatik sa klipom od 42 mm, ali naravno nisam smeo da ga vozim do kraja cetvrtog . Kasnije sam krao caletovog jegica 45 dok nisam skupio pare za moj prvi auto kec iz 84 (raspad). Posle sam vozio par stranaca, prvo golfa II 1.3, pa gti, pa gti 16v, pa opet obican gti. Dok na kraju nisam dobio tog caletovog juga45 kome sam dva puta sahranio motor (jos uvek ga imam ne vozi se od 2002g). kada sam polozio uvezao sam golfa II 1.6d iz italije (izasao me 1900dm, tad su mi nudili 5000dm za njega). Njega sam vozio do pre par meseci kada sam uzeo pug 306(isto iz italije )

Comment

• Zloran
                  CBC Veteran
                  • 11.01.2005
                  • 130
                  • Beograd

Vozacki sam polozio 1980 na fici, i vozio caletov Ami 8. Odmah da kazem da sam se sa tim autom najsladje navozao. Kasnije Golf 1, Apn6 malko modifikovan - skracivan klip, ubacena 5-ta brzina, busen auspuh, pa kasnije razbusen na 42, isao kao metak, MZ 150, i sada Tipo 2.0ie 8v.
                  Al Ami je Ami.
                  Pozdrav / Zloran

Comment

• Ji 4Tze
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 806
                    • bg
                    • Honda CR-V 4WD

negde 91-92

tomos automatik (onaj sa vrljavim menjachem) i ferguson aka imt 539 (ali s kabinom i samo po dvoristu i njivi)

Comment

Working...
                    X