Trudim se da spavam vise od 6 sati ali to je retkost, sa svim obavezama. A kada i mogu da spavam koliko hocu sto je retkost onda ne vise od 8 sati
Koliko sati spavate nocu?
Collapse
X
-
Ja sam definitivno dnevni tip, s'tim što sam poslednje 23 godine prinudjen da demantujem samog sebe.Idealna dremka mi je od 6-7 sati a savršeno vreme za pajkenje mi počinje izmedju 00-01 sat.Najviše mrzim kad me celu noć cimaju za razne gluposti, tako da zaista, već neko vreme, razmišljam da uvedem policijski čas i lepo se naspavam k'o sav normalan svet!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
ljudi spavajte dok ne dobijete decu. ubijajte se od spavanja ponekad. nedostajace vam kasnije...
evo ja vec 4 godine ne secam se da sam mirno spavao a da me nije neko / nesto probudilo. malo postane friki. samo razmiljate kako da zbrisete i spavate. a taj trenutak ne dolazi i ne dolazi i ne dolazi....
(oko 4 sata dnevno (sve zajedno), moj odgovor), svih 7 dana u nedelji....
Comment
-
-
Originally posted by dekidekiljudi spavajte dok ne dobijete decu. ubijajte se od spavanja ponekad. nedostajace vam kasnije...
evo ja vec 4 godine ne secam se da sam mirno spavao a da me nije neko / nesto probudilo. malo postane friki. samo razmiljate kako da zbrisete i spavate. a taj trenutak ne dolazi i ne dolazi i ne dolazi....
(oko 4 sata dnevno (sve zajedno), moj odgovor), svih 7 dana u nedelji...
Potpuno te razumem. I ja imam dva Indijanca, jedan 3 godine a drugi 4 meseca..."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Kasnije, kad porastu opet ne može da se spava jer moraš da ih čekaš da kad ogladne, tamo po ponoći, dodju kući.....Znači oni mali su i mali problem.....i naravno, dok su mali, ne moraš da čekaš na red za daljinski od TV-a, WC, internet i sl.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by BOOST<4 sata, greh je spavatitoliko novih ideja propustiti a ionako se nesecam nikakvog sna vec 30+ godina
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Od kad sam poceo da radim, spavam 5-6 sati.
Juce sam oborio rekord.....36 sati bez sna....od toga 12 sati radaU utorak ujutro ustao u 9 u Nisu, majao se ceo dan, oko 12 uvece krenuo na avion, u 5 poleteo iz Sofije, u 7..30 bio na poslu i radio do 8.....kad sam se pogledao u ogledalo, bio sam ko narkoman u krizi
Comment
-
Comment