ugasili BK?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dutchman
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 741
    • Vracar centar sveta

na kablovskoj radi BK ...

nisam neki ljubitelj "dva mladeza tri padeza" ali ovo sa frekvencijama je smehoteka nikad veca .... dotichna agencija je npr najavila da je telekomu dodeljen opseg frekvencija za njihove potrebe koji je vec kompletan rasporedjen wireles internet provajderima ... njihova reakcija na to je bila ... pa bice revizovano dodelicemo im nove frekvencije ako ispunjavaju uslove... a oprema ... ko ce to ponovo da plati

izmedju ostalog takodje najava ukidanja monopola telekoma na GSM mrezu je na snazi ali doticna agencija nece dati na tender trecu licencu za gsm do 2010 osim ako neko za tu licencu ne ponudi vishe nego shto ce austrijanci platiti obnovu mobtelove ... ona pricha da mobtel duguje drzavi 200miliona a poshto nemogu da dokazu nikako proglasili su to za cenu licence... dok telekom svoju licencu regularno samo obnavlja ...

zivimo u zemlji u kojoj je sve navodno bolje i lepshe nego pre 5 godina... tada nishta nije smelo ali je sve moglo , sada sve moze ali niko nema dovoljno novca da plati ... razocharan sam kompletno
    Prevelika slika u potpisu!

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

sad sam ja citao razlog zbog cega su ugaseni nema veze sa frekvencijama nego zato sto su jos posle precednicke kampanje dobili opomenu da previse propagiraju jednog od ucesnika i jednu od stranaka naravno svi znamo o kome je rec. e sad posto su to nastavili da rade po naredjedju agencije za bla bal doneto je resenje o prestanku emitovanja programa......

vidi radi demokratija....znaci ne moze samo njih da reklamiraju
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• fantastik
        CBC Senator XXL
        • 28.07.2005
        • 417
        • Novi Sad

Originally posted by neman
        sad sam ja citao razlog zbog cega su ugaseni nema veze sa frekvencijama nego zato sto su jos posle precednicke kampanje dobili opomenu da previse propagiraju jednog od ucesnika i jednu od stranaka naravno svi znamo o kome je rec. e sad posto su to nastavili da rade po naredjedju agencije za bla bal doneto je resenje o prestanku emitovanja programa......

vidi radi demokratija....znaci ne moze samo njih da reklamiraju
        to nije razlog, razlog je blokiran racun bk telekom zbog toga nisu dobili frekfenciju i zbog toga im je ukinuto pravo emitovanja na 30 dana nije im jos uzeta dozvola za rad niti o tome odlucuje agencija, oni imaju pravo da se emituju preko satelita i kablovske to im nemoze niko oduzeti

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Ma, cela ta pricha sa RRA se pretvara u farsu... OK shto se (ne)pristrasnosti dotichne televizije tiche, tu su u pravu...

Ali nemoj da mi kazhu da i neke ostale televizije nisu bile (i ostale)pristrasne a ipak su dobile licencu. B92, na primer, iako ima jednu veoma transparentnu i "drsku" uredjivachku politiku (shto joj uzimam za plus) je sve samo ne ravnopravno i ravnomerno predstavljala kandidate tokom te iste kampanje. Bash sam redovno pratio i to je moglo da se zakljuchi i bez shtoperice... Nemam nishta protiv B92, ali samo ih navodim kao primer, a slichnih ima josh...

Ipak, to je mala stvar u poredjenju sa odlukom da se RTL-u ne dodeli licenca, shto je tek glupost svetskih razmera! Za ovo sa BK bar imaju kakav-takav izgovor...
          http://www.bmw.tv

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

ovo je b92 javio na vestima nisam ja izmislio....

a sad da li je to istina....povezano je sve verovatno
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Nikola
              CBC Senator XXL
              • 29.09.2004
              • 975
              • Indjija/Vojvodina

Mislim da je najveci problem u celoj prici nacin na koji je ugasena televizija.
              Upad policije u ponoc i naredba da se prekine program, podsecaju na neka prosla vremena, kojih ne zelim da se secam....
              .:Cuore Sportivo:.
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Sve je isto, samo.....
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Timothy Leary
                  CBC Senator XXL
                  • 23.04.2006
                  • 439
                  • Beograd

....njega nema ....

znam da to za nas nema uslova ali recimo u Britaniji ne postoje licence za nacionalnu frekfenciju....to pravo iskljucivo ima BBC, svi ostali kablovska i satelit pa furaj....

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Skinuti su i sa kabla

Comment

• don
                      CBC Senator XXL
                      • 13.04.2005
                      • 483
                      • Beograd

Ma 5-ti oktobar
                      Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
                      Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
                      Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• Soichiro
                        CBC Član
                        • 02.04.2006
                        • 13
                        • dole na uglu

Ovi likovi iz RRA samo su obracali paznju na plan ulaganja u narednim godinama pa se spominju sume od desetak miliona evra: Pink i Fox najveci budzovani.
                        To je rezon tipa: Ovi imaju najvecu lovu, imace kintu da plate frenkveciju=prodato!
                        U poslednjih 10 godina BK je bila samo u sluzbi bivsheg vodje i Porodice.
                        Zbog shirenja propagandi i lazi zasluzili su da budu ugasheni kao i mnoge druge TV stanice ali ako se pogleda program Kosave(dno dna) kao nacionalnog emitera onda razumem da ima mesta i za BK, Palmu, PalmuPLus, Most itd
                        Sledeci je 3K pa se redaljka nastavlja

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

BK je bila i valjda će ostati jedna od najkvalitetnijih domaćih TV stanica.Frekvenciju su dobile neke smešne TV.....Da su preterali sa reklamiranjem BK porodice, stoji ali to ne može da bude razlog za ukidanje.
                          Najlepše od svega je bila asistencija policije po sistemu napred-nazad, kao da nisu ni sami znali zašto su tamo došli....
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Durango
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2006
                            • 590
                            • Zemun, Srbija

Iskreno zao mi je sto je ukinuta BK televizija jer je zaista imala najkvalitetniji program (informativni, zabavni, edukativni...) i imala je profesionalne voditelje i novinare!
                            Ukinuta je samo iz politickih razloga i totalno je nebitno sta oni navode kao isti! Dok god budu mogli nesto ce im smestati da bi sto duze bili van pogona! Licno mislim da je i B92-Najgora ANTISRPSKA televizija, lobirala da se ukine BK i gotovo sam siguran da ce oni preuzeti pravo na emitovanje svetskog prvenstva u fudbalu!
                            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• overspeed
                              CBC Senator XXL
                              • 24.05.2005
                              • 2779
                              • Kosovska Mitrovica

Bitno je da je licencu dobila TV HAPPY

Sa svih 16 zaposlenih...

A RTL su 'ladno iskulirali, kao nece imati da ulozhi dovoljno??? BTW: radi se o najvecoj Evropskoj medijskoj kuci sa ukupno nekoliko desetina hiljada zaposlenih (u svim mrezhama)?!

Jbg, ko je kriv RTL-u shto im direktor nije chlan iste stranke kao onaj sa pomenute HAPPY TV...
                              http://www.bmw.tv

Comment

• srle1
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2005
                                • 320
                                • Beograd

Originally posted by Durango
                                Licno mislim da je i B92-Najgora ANTISRPSKA televizija, lobirala da se ukine BK i gotovo sam siguran da ce oni preuzeti pravo na emitovanje svetskog prvenstva u fudbalu!
                                B92=Soros fondacija
                                Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

Working...
                                X