Nema boljeg mesta za hiljaditi post od ovog! Zeleo bih da se zahvalim Miletu sto me je primio u svoj club! Club Mile - zakon!
A sad malo ozbiljnijih reci... Hvala Cannon zajednici sto me je lepo primila pod svoje okrilje, sto je dala stvarno vredna drugarstva, ponudila puno puno toga za nauciti, cuti i videti i jos jednom hvala svima koji su uvek bili tu za mene!
Stvarno divna zamisao, koja je jos bolje realizovana i svakim danom sve bolja i bolja!
Hvala Cannon zajednici sto me je lepo primila pod svoje okrilje, sto je dala stvarno vredna drugarstva, ponudila puno puno toga za nauciti, cuti i videti i jos jednom hvala svima koji su uvek bili tu za mene!
...aaa, znaci zato se reaper danas nesto raspisao...jurio 1000-tu...
Satro kao ''da li je okupljanje u 18.00'' [ sto inace vec svi znaju ]...pa se jos zahvali kad mu kazem ono sto je vec i znao...a ustvari, jurio 1000-tu poruku...
polozio sam danas ispit pa sam stigao da pogledam sve teme, a onda kad sam vec stigao do 990
a za inter sam stvarno pitao, vec sam dva nova chlana obavestio o skupu, pa rekoh da proverim da se ne ispale ljudi
Evo i mene na 1000 posle skoro 2 godine... Ja sam vise citao nego sto sam pisao, zato i nemam kao oni koji za mesec dana naprave 1000, njima treba dati posao da spamuju...
Comment