radar - prijava! sta i kako!!!!
Collapse
X
-
-
Pa i nije ti neka fora, iskrenoMozes da se izvlacis na ono da mora da te snima spreda, ali ovo ostalo, da ti nije pokazao brzinu, bla bla...sta ako jeste? Lazes sudiju, sta ako dodje saobracajac na suocenje? Da vidis kome ce pre da poveruje
Comment
-
-
Ja koliko znam taj pravilnik vazi samo za stacionarne radare koji rade na principu doplerovog efekta, tako da nema pomoci ako su u pitanju oni "pistolj" radari.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
pa bojim se da okacim! da mi nedodje tetaknadam se da ste svi dobili!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Poshalji na alekre@sezampro.yuSloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by sri98Ja koliko znam taj pravilnik vazi samo za stacionarne radare koji rade na principu doplerovog efekta, tako da nema pomoci ako su u pitanju oni "pistolj" radari.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Mozes li molim te i meni poslati na fotogolub_at_yahoo.comBerza polovnih automobila
www.autokrtica.com
Comment
-
-
-
sale pa poslao sam!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Comment