Originally posted by TETAK
BLINDER
Collapse
X
-
Ja nisam video taj stari radar sigurno 2 godine, ali sam imao slicnu situaciju na autoputu NS-SU. Pandur na nadvoznjaku sa onim rucnim laserskim meri,a posle 500 m patrola zaustavlja. Ja naravno trazim da vidim izmerenu brzinu,a ovaj poceo da muca i kao napisao mi prijavu koju ja naravno nisam potpisao.Poziv za sud mi nije stigao do dana danasnjeg a proslo je vec 3 godine.Toliko o takvom nacinju merenja
Comment
-
-
jbg...ja sam taj slucaj imao u ceskoj (inace policija je tamo uzas...cim vide auto sa PL tablicama zaustavljaju - sta su ti dobrosusjedski odnosi)
na izlazu sa autoputa (gdje je 80, a mjerili su 50m dalje) stajao mondeo fol pokvaren (trougao iza njega itd.). 2km dalje me zaustavila policija, a bilo je zaustavljeno jedno desetak auta i cijelo vrijeme su zaustavljali sljedece automobile. svi sa poljskim tablicama
da se svadjas ne vrijedi - nadju ti nesto drugo (npr. gdje ti kljuc 14?). sve to je bilo uzrokovano nejasnom pravnom situacijom po ulasku u uniju - tek nedavno je rijeseno sta i kako...Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by mirdzada se svadjas ne vrijedi - nadju ti nesto drugo (npr. gdje ti kljuc 14?). sve to je bilo uzrokovano nejasnom pravnom situacijom po ulasku u uniju - tek nedavno je rijeseno sta i kako.... Mislim, nebuloza ali desavalo se.
Koliko smo prolupali kao civilizacija, treba nama jedan nuklearni potop pa ko prezivi nek gaji konje.
Comment
-
-
E pun mi je vise "kufer" od tih iz EU , jos malo ce obavezan odgovor biti sta si jeo kuci !
Ma kakva Evropa !
Radar stvarno treba zbog nekih , ali ljudi od Cacka do Beograda 140 km na 90% posto puta maksimalno ogranicenje je 60 km/h , pa kako da vozim tako !
Comment
-
-
Joj ne znam ni ja , nesto ne volim onaj put , nema radara ali ipak je Ibarska na dosta vecem nivou , ili sam ja navikao?
Jedino mi se svidja ono "parce" auto puta !
Ali opet nema radara , a bogami ima dosta seljaka pijanih sa traktorima iz lokalnih kafana sto je dosta opasno !
Comment
-
Comment