BIZNIS PLAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

BIZNIS PLAN

Ako neko slucajno poseduje neki biznis plan i spreman je da ga podeli sa mnom mnogo bi mi pomogao.Radi se o tome da mi je potreban za fakultet tacnije za predmet preduzetnistvo i upravljanje malim preduzecima oni koji su sa ekonomije znaju o cemu se radi a za ostale radi se o tome da je potrebno napisati biznis plan od nekih 30-ak strana o nekom preduzecu tipa dodatne investicije u njega,otvaranje nove proizvodne linije,uvodjenje nekog proizvoda i sl.,ako neko ima i nesto starije biznis planove dobro bi mi dosli cisto da bih dobio neku ideju i skapirao kako to tacno izgleda
  • alt+64
    CBC Senator XXL
    • 27.02.2006
    • 571
    • bgd

Imam ja (negde) i jos sam dobio 8 za njega,al je problem sto je to bilo na Visoj poslovnoj tj. kolko je VP ispod nivoa ekonomskog tolko je i ovo ispod onoga sto tebi treba (kojih bre 30 strana).
    Al ako mislis da bi ti nesto znacilo mogu da potrazim.
    btw. radi se o auto perionici

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Kakav je to biznis plan od 30 strana??? Koji ti to genije trazi?

Pravi biznis plan je onaj u kome sustinu problema sazmes na 4-5 strana i to je to.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• jovan30
        CBC Senator
        • 07.05.2006
        • 322
        • Beograd

206 je upravu potpuno, ja ti mogu dati neke teze za biznis plan ako te to zanima, ne mogu bas da ti dam biznis plan nase firme, posto je to poslovna tajna.

206 ja sam do pre 3 godine studirao na ekonomiji i veruj mi nasi profani su iz nekog drugog vremena, znaci sve sto je u modernom biznisu van pameti kod njih je normalno, tako da i biznis plan koji oni zahtevaju mi u biznisu nikad necemo primenjivati. Verovatno je na privatnim fakultetima stanje mnogo bolje.

Comment

• bojan
          CBC Senator
          • 29.08.2005
          • 232
          • novi beograd

malo sam preterao sa brojem strana ali se ipak radi o nekih 15-20 strana a sto se tice broja strana to im je izgleda jedini nacin da studente drze vezane za svoje predmete posto interesantnost predmeta,znacenje tog predmeta ocigledno ne moze da privuce broj studenata koji odgovara profesorima tako da je ovo jedini nacin

alt ako mozes da nadjes bilo bi dobro da bacim oko mozda ga i iskoristim
          a dexy reci mi koji je biznis u pitanju

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Naso. Pogledaj PM za ostalo

Comment

• jovan30
              CBC Senator
              • 07.05.2006
              • 322
              • Beograd

Originally posted by bojan
              a dexy reci mi koji je biznis u pitanju
              gradjevina (stanogradnja), ali nije to bitno, bitno je da bi ti ja dao uopstene teze, po kojima mozes sastaviti svaki biznis plan za bilo koju delatnost.

Comment

Working...
              X