i da ona scena sa skylinovim motorom (RB26 sa T04-turbom) u mustang-u kaze nesto "nevuce dobro" ili tako nesto posle izvuce svjecicu i kaze "thats why" i samo je obrisa i stavi nazat
Moram da te razocaram. Svi Mustanzi koji su koristeni za snimanje (ukupno 5) su imali Fordov motor. Samo jedan Mustang je imao Skyline motor, ali on nije koristen za snimanje.
znači nikad gori film, prekino sam ga na pola. Prva dva dela makar nisu bila dosadna i brzo su prošla dok ovaj mnogo smara a priča je dva puta gluplja ako je to uopšte moguće.
A sta je ovo,trivia o filmu sa www.imdb.com:
"The Mitsubishi Lancer EVO IX, an AWD (all wheel drive) car, was converted to RWD in order to drift properly. Same thing was done with 2 of the VW R32's (which are also AWD)."
znači nikad gori film, prekino sam ga na pola. Prva dva dela makar nisu bila dosadna i brzo su prošla dok ovaj mnogo smara a priča je dva puta gluplja ako je to uopšte moguće.
Zakljucak: nije bilo ricera u 3. delu, zato ti se ne svidja.
A sta je ovo,trivia o filmu sa www.imdb.com:
"The Mitsubishi Lancer EVO IX, an AWD (all wheel drive) car, was converted to RWD in order to drift properly. Same thing was done with 2 of the VW R32's (which are also AWD)."
Zasto AWD ne moze da "driftuje kako treba"?
pa koliko su mene ucili po upravljivosti i stabilnosti ide ovakav redosled:
Comment