M6 + Srbi u autu = +310km/h na autoputu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Duke
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2006
    • 753
    • Urbs Naissus

Originally posted by dekideki
    850i inace u ne previse agresivnoj voznji trosi oko 35l. imao moj ortak i vozio ga za vreme krize. "pumpadzije" sa ulice samo trljale ruke...
    He, he, Deki, jel' to 35 litara iz onih kuvanih flasha koje su pumpadzije sa ulice tako obozavali, ili stvarnih 35 l?

...to je malo opasno, pogotovo sto je to zapravo 86.11 METARA U SEKUNDI!!!. koliko metara, odnosno sekundi je zaustavna duzina?

respect.
    Ovo sam i ja probao da kazem, to ti je 1 km/12 sekundi... gledao u retrovizor, ne gledao, isti ti djavo... al' ne vredi... To sto se decku divlja, to je bas dirljivo, al' nek to radi negde gde moze samo sebe da ubije...

Interesantno u klipu je to sto niko od vas verovatno jako retko vidja nesto slicno
    Tu se sto posto slazemo. Hvala bogu.
    "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Potrosnja 850 se krece izmedju 20-30L na 100km...naravno moze lako i svih 35 da potrosi (onih pravih)

Nego 206, ne rece jos koji je auto u pitanju pa da i tebe pocnemo nabedjujemo da lazes.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

pravih 35l, coveku necu da odam ime, znate ga vecina vas... ima neku familiju u CH pa odande odvajkada dovozio ale (pretezno Ferarri) i ovde se malo dzekirao sa njima a onda su te iste ale odlazile dalje...
        850i pored fenomenalnog izgleda ima i jako tih V12. secam se kad je na kaldrmi orosenoj kisom dao gas, motor se nije cuo a auto nikako da krene. svi gledamo njega zbunjenog, gleda on nas, pa nas pita: jel se okrecu zadnji tockovi uopste? a oni (valjci ne znam koja sirina ni profil) samo sssssss klize po kaldrmi. zver.
        jebiga, samo mi je bilo neobicno sto je automatik! samo to. skoro savrsen auto.

setim se "Rana" i cika Kureta koji kaze Pinkiju: Ma k.... se cuje, ne cuje se nista! to je bemve! e, rodjaci. BEMVE!...

poz.
        .

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Audi RS6+
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Zasad jedino ovi likovi imaju dokaza

Comment

• Skyline GT-R
              CBC Senator XXL
              • 13.02.2005
              • 806
              • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by Miljan3
              par minuta?
              pa nevozi skyline nego nemacki V12
              Pa zato i kazem

Comment

• Miljan3
                CBC Veteran
                • 10.12.2005
                • 156
                • under my car

sta je to preselio si se u NY iz WI?

to sigurno letnji raspust poceo
                05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
                03' inf. G35-Greddy TT narucen
                95' M3 turbo-Prodat
                97' M3-4 vrata automatik
                95 M3 PTG widebody(3.2 masina +vortech supercharger)

Comment

• Duke
                  CBC Senator XXL
                  • 16.01.2006
                  • 753
                  • Urbs Naissus

secam se kad je na kaldrmi orosenoj kisom dao gas, motor se nije cuo a auto nikako da krene. svi gledamo njega zbunjenog, gleda on nas, pa nas pita
                  Desilo se to i meni jedanput, samo sam bio u jugu 60. Samo nije bila kaldrma nego zebra ispod semafora...
                  "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• fantastik
                    CBC Senator XXL
                    • 28.07.2005
                    • 417
                    • Novi Sad

link neradi

Comment

• Čiča
                      CBC Senator XXL
                      • 14.12.2005
                      • 1621
                      • Beograd, Vidikovac

Iskreno dve stvari me bune, kada se kamera digne i vidi se kroz staklo linije sa strane ne izgledaju kao da auto ide 300??? a drugo posto nisam doziveo vecu brzinu od 230Km/h na cetiri tocka onda sam impresioniran koliko malo ovoj AZDAJI treba od 207 do 300, skoro kao kada krece od 0 do 50

Strasno, i da samo mali osvrt, nije bezbedno, nije lepo, ali svi mi ne postujemo propise. Neko je u tome "radikalan" a neko samo krsi propise zato sto ne voli ogranicenja.

Ovo je radikalno, ali je lepo videti.
                      Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                      "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Miljan3
                        CBC Veteran
                        • 10.12.2005
                        • 156
                        • under my car

ovde pise da ga vozi neki ibrahim nezir

http://videos.streetfire.net/video/3...3a908bcb04.htm[/url]
                        05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
                        03' inf. G35-Greddy TT narucen
                        95' M3 turbo-Prodat
                        97' M3-4 vrata automatik
                        95 M3 PTG widebody(3.2 masina +vortech supercharger)

Comment

• nikolapanic
                          CBC Senator XXL
                          • 16.10.2005
                          • 657
                          • Petrovac

Ali jos uvek nije provaljeno na kom je putu vozeno.Iako sam za voznju u granicama normale,interesantno je videti nesto ovakvo.
                          Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• Nenad
                            CBC Senator XXL
                            • 06.01.2005
                            • 1364
                            • BBgd/Mow

Budale, nocu na putu gde su drugi vozaci.
                            Kako neko rece, mozda i imaju 00 ali mozga sigurno ne.
                            Boost or bust...

Comment

• overspeed
                              CBC Senator XXL
                              • 24.05.2005
                              • 2779
                              • Kosovska Mitrovica

Jeste veoma diskutabilno to shto su ovi radili, pre svega tu mislim na bezbednost OSTALIH uchesnika u saobracaju na autoputu u to vreme. Medjutim, ne mogu da ih "krivim", jer bi SVAKO ko poseduje ovakav auto BAR JEDNOM podlegao iskushenju da nagazi do kraja i dohvati 300... Inache ne bi ni kupovao jedan takav auto...

Ne podrzhavam ih, i u najmanju ruku su trebali da izaberu neku trkachku stazu za "izhivljavanje", ali, ponavljam, ne krivim ih jer razumem koliko je teshko odoleti takvom iskushenju u jednom takvom autu...

Ipak, ovi su bar izabrali vreme sa najmanjom frekvencijom saobracaja, znachi imali su bar toliko obzira.

Sa druge strane, ovi iz trke Cannonball su ganjali istom (moguce i vecom) brzinom USRED bela dana, sa veoma visokom frekvencijom saobracaja, shto je moglo da se vidi i iz klipova okachenih na forumu. Time su oni bili NEUPOREDIVO veca opasnost po bezbednost ostalih uchesnika u sobracajaju, a policija chak nije imala ni "mandat" da ih zaustavlja i kazhnjava. Ne kazhem da je trebala, chak nasuprot...

Ono shto hocu da kazhem je da ne prochitah da se iko na forumu pozhalio na opasnost koju su uchesnici Cannonball trke izazvali, iako su obzirom na timing bili potencijalno mnogo veca opasnost po ostale uchesnike u saobracaju. Da su svi oni profesionalni vozachi to bi bio "olakshavajuci faktor", ali nisu (bash kao ni ovi u M6-ici), i stoga su svi "pogodjeni" tim i takvim postupkom trebali i po njima osuti optuzhbe o "remecenju javne bezbednosti", a ne samo po ovima iz BMW-a.

Zakon i pravda se ne trebaju (i nadam se ne mogu) primenjivati selektivno. Ne mozhe se jednima diviti i aplaudirati shto su sa 300 km/h pichili novosadskim autoputem usred bela dana, a ove druge kuditi shto istom brzinom voze u vreme kad teshko da ima ikakvog saobracaja na putu...

Za mene lichno, skidam kapu ovim ludacima. Hvala Bogu pa nije doshlo do nekog s*anja, tako da i pored upitnosti njihovog postupka njima ostaje verujem nezaboravna uspomena a nama ovaj klip =]

A stvari UVEK mogu da krenu naopako, chak i ako vozish 70 km/h, ljudi ginu i sa 50 km/h... Ovo je bar bilo vredno izazova i rizika. To je kao kad bi ti se ukazala iznenadna prilika da "povalish" zhenu tvojih snova ali u datom trenutku se ispostavi da nemash kondom. Mislim da bi 99% (ako ne i svih 100% ) ljudi bez razmishljanja to i uradilo, i pored opasnosti da navuku AIDS
                              http://www.bmw.tv

Comment

• jovan30
                                CBC Senator
                                • 07.05.2006
                                • 322
                                • Beograd

Overspeed, kazes Cannonball trka, mislis ustvari na Gumball 3000 jel da?

Comment

Working...
                                X