M6 + Srbi u autu = +310km/h na autoputu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

ovde pise da ga vozi neki ibrahim nezir
    Znaci treba menjati naslov teme

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Definitivno

I love my

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

DJDexy
        Overspeed, kazes Cannonball trka, mislis ustvari na Gumball 3000 jel da?

Naravno, ali od silnog u ekran ponekad sam pomalo

Mada, ideja nije uopshte losha
        http://www.bmw.tv

Comment

• Nenad
          CBC Senator XXL
          • 06.01.2005
          • 1364
          • BBgd/Mow

overspeed,

potpuno si u pravu, i ta "ekipa" sa gumball 3000 su iste takve budale. A koliko vidim i kod nas su vlasti jos vece ako je tacno da je policija imala naredjenje da ih ne dira. Njih hapse u normalnim zemljama, kazne se podrazumevaju. A mi ih pustamo, "neka se nasa sirota deca nagledaju dobrih automobila", sta smo mi Papua i Nova Gvineja pa da nam dobri putnici izdaleka donose djindjuve i ogledalca.
          Sto smo mi gori od njih pa njih ne kaznjavaju a nas da.

Osim toga mislim da iz ekipe vozaca Gumball niko nije prvi put seo u mocan auto i krenuo da se trka a majstori sa ovog videa samo sto nisu popadali u nesvest a pre toga se upisali od straha-nisam siguran da bi imali adekvatnu reakciju de se nesto desilo.Voze kola i plase se brzine kojom idu-svasta.

Za statistiku 300km/c = auto prelazi 83 metra u sekundi (prakticno celo fudbalsko polje za 1-1,1 sekundu). Koliko mu treba da reaguje na vozaca ispred koji menja traku? Koliko autu treba da uspori sa 300 km/c na bar 100 km/c da bi se izjednacio sa brzinom auta ispred?
          Boost or bust...

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by Nenad
            Osim toga mislim da iz ekipe vozaca Gumball niko nije prvi put seo u mocan auto i krenuo da se trka a majstori sa ovog videa samo sto nisu popadali u nesvest a pre toga se upisali od straha-nisam siguran da bi imali adekvatnu reakciju de se nesto desilo.Voze kola i plase se brzine kojom idu-svasta.
            Upravo sam ovo od početka hteo da kažem, nije problem voziti 200 ili 300 ali to treba znati. Treba znati reagovati što znači da imaš mnogo kilometar sati u takvom autu. Negde se mora i učiti ali to sigurno nije javni put.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gordi014
              Moderator
              • 02.10.2004
              • 1049
              • Valjevo, Srbija
              • PEUGEOT 206 XS 1.6

BMW 850 CSI - ubrzanje 0-200km/h

Comment

Working...
              X