ovde pise da ga vozi neki ibrahim nezir
M6 + Srbi u autu = +310km/h na autoputu
Collapse
X
-
DJDexy
Overspeed, kazes Cannonball trka, mislis ustvari na Gumball 3000 jel da?
Naravno, ali od silnogu ekran ponekad sam pomalo
Mada, ideja nije uopshte losha
Comment
-
-
overspeed,
potpuno si u pravu, i ta "ekipa" sa gumball 3000 su iste takve budale. A koliko vidim i kod nas su vlasti jos vece ako je tacno da je policija imala naredjenje da ih ne dira. Njih hapse u normalnim zemljama, kazne se podrazumevaju. A mi ih pustamo, "neka se nasa sirota deca nagledaju dobrih automobila", sta smo mi Papua i Nova Gvineja pa da nam dobri putnici izdaleka donose djindjuve i ogledalca.
Sto smo mi gori od njih pa njih ne kaznjavaju a nas da.
Osim toga mislim da iz ekipe vozaca Gumball niko nije prvi put seo u mocan auto i krenuo da se trka a majstori sa ovog videa samo sto nisu popadali u nesvest a pre toga se upisali od straha-nisam siguran da bi imali adekvatnu reakciju de se nesto desilo.Voze kola i plase se brzine kojom idu-svasta.
Za statistiku 300km/c = auto prelazi 83 metra u sekundi (prakticno celo fudbalsko polje za 1-1,1 sekundu). Koliko mu treba da reaguje na vozaca ispred koji menja traku? Koliko autu treba da uspori sa 300 km/c na bar 100 km/c da bi se izjednacio sa brzinom auta ispred?Boost or bust...
Comment
-
-
Originally posted by NenadOsim toga mislim da iz ekipe vozaca Gumball niko nije prvi put seo u mocan auto i krenuo da se trka a majstori sa ovog videa samo sto nisu popadali u nesvest a pre toga se upisali od straha-nisam siguran da bi imali adekvatnu reakciju de se nesto desilo.Voze kola i plase se brzine kojom idu-svasta.
Comment
-
Comment