Evo stigoh i ja slikice stizu uskoro.... @neman kako je moglo i nismo prosli lose
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ma nisam ja prchkao po glavi.Nego je prethodna vlasnica ochistila K glavu
Al kako tsvari stoje ako bude otvarana mozhda i neshto prchnem
Ce da vidimo josh shta se deshava tu.
ne verujem........ mada je sve moguce........ ipak znas o kome se radi.... da ona sve mora da zna.....
kad mi je pre neki dan rekla da je motor mogao da ti ispadne sto si vozio bez branika vristao sam od smeha....... pa valjda postoji koji nosac motora na tom autu.......
E da sredio sam auto.Nije bio dihtung glave nego crevo od hladnjaka shto ide bilo previshe nategnuto tj prakratko.Onda ventilator pukao,nosach jedan motora otishao i josh par sitnica.Uglavnom sve je sredjeno sad i lepo radi.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment