ja u papucama i ne mogu da vozim, mislim probao sam ali se ne osecam bezbedno, tacnije ne bih mogao da reagujem brzo u slucaju opasnosti.
Sa cime stiskate gas?!
Collapse
X
-
Znam da je zabranjena voznja u papucama, al' se ne secam da sam negde procitao da je zabranjeno voziti bos. Valjda, ako te zaustavi policija, kljucno je da ne nazuvas papuce pre nego sto izadjes iz kola...(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
I ja sam par puta pokusavao bos, i osecaj je bljak... mislis da nemas snage da stisnes papucicu kad je najpotrebnije
A sad imam neke bakandze sa 5 cm djona i osecaj je... da nema osecajaSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by VladanJa obicno u ovim
Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...
Comment
-
-
Originally posted by SaLOriginally posted by VladanJa obicno u ovim
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Ja mogu da vozim u bilo kojoj obuci... Nije problem ni sa papucama, ali sam dosta oprezniji. Bos sam vozio vise puta, ali mi se cinilo da nemam snage da pritiskam papucice, jer su mi ili slabi prsti na nogama, ili me bole tabani, ako tako oslonim nogu!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Pa šta znam, obično stiskam gas nogom, probao sam rukom ali onda slabo vidim napred pa mi nezgodno...
Comment
-
-
Au nadzornice, i sta se desi kada popijes sok od maline...nemas napade bandera pored puta!!!
A za ostale... NEMO' NEKO DA JE SKIN'O OBUCU, POCRKACEMO OVDE!!!
Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...
Comment
-
Comment