uvoz motocikala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

uvoz motocikala

da li neko ima zvanicne i konkretne informacije o uvozu motocikala, posto ja cujem svasta.
    interesuje me, koliko se uzima na carini i koji su kriterijumi?
    www.twowheelkings.de.vu
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

I mene to strasno zanima....cas moze do 6 godina cas neograniceno...cas carina 5% cas 20%
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Sigurno nema ogranićenja i sigurno je PDV 18%, jedino carinu ne znam kolika je....
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

5% carina - nema proizvodnje u srbiji!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• TheDoctor
          CBC Senator
          • 09.05.2005
          • 299

malo sam racunao i koliko sam shvatio bas se nesto i ne isplati uvoziti motor iz nemacke jer, ako se ne varam, iste motore mogu naci i ovde za iste ako ne i jeftinije pare.

recimo drug je kupio cbr600f za 3900 evra 98. godiste,kilometraza je izmedju 20 i 30 hiljada

u nemackoj je takav model sa takvim karakteristikama 3000+ eura (na mobile.de i motoscout24.de), dobro ima i jeftinijih ali je to ili prevara ili je udaran, velika km...

kada se na sve to doda carina i transport i porez i ostale dzidza-bidze na carini: 4000+ evra

mada sam cuo i da ti veci preprodavci kupuju motore pa ih rastavljaju pa izadje manja carina ili sta vec...
          www.twowheelkings.de.vu

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Ima jedna vazna stvar ovde, a to je da je vecina motora na nasem trzistu nelegalna, tj. ukradena ili skinuta s osiguranja na zapadu....

Comment

• TheDoctor
              CBC Senator
              • 09.05.2005
              • 299

Je 'l ima neko ovde s canonna da je iz engleske. naime naleteo sam na nekog tipa koji trazi 1300 evra za gsxr600. e sad krenuo sam iz zaje*ancije da vidim na koji nacin pokusava da mazne lovu, posto uglavnom traze pare za transport preko western uniona kao najbolje resenje za transport love, ali fazon je u tome sto preko WU ne mogu da se prate transakcije. e sad razmenio sam par mailova sa likom koji je navodno iz londona i totalno nemam onaj utisak prevare, ali sumnjam, tako da bih zeleo da mi neko to nekako proveri.
              www.twowheelkings.de.vu

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

Nema sa Cannona nekog u Engleskoj, ali je to prevara sigurno...ne padaj na te fazone

Comment

• MOSLER
                  CBC Senator XXL
                  • 27.05.2005
                  • 1064
                  • Niš

To je mnogo niska cena za GSXR.Ko zna sta stoji iza toga.
                  Inace problem sa kupovinom motora kod nas je sto se dosta njih uvozi u rasklopljenom stanju a to rasklapanje podrazumeva i secenje rama, zatim se uvozi kao rezervni deo pa se onda ovde vari,plastificira i motor opet sklopi a skoro je nemoguce provaliti da je ram bio seckan.E sad to mozda i nije opasno za skuter od 50cc ali kupiti secen motor od 600 ili cak 1000cc koji razvija daleko preko 200km/h... to uopste nije pametno

Comment

• TheDoctor
                    CBC Senator
                    • 09.05.2005
                    • 299

ej ljudi, provalite ovde gresku, posto ja izgleda ne mogu da je uocim. koliko sam procitao i shvatio tip ne moze da me zavrne nikako...
                    mozda se neko bolje razume i ima iskustva sa ovakvim stvarima makar to bila kupovina mobilnih telefona i sl. preko neta.

pored dva maila koja mi je poslao o detaljima i slikama, ovo je treci na moje pitanje: kako zelis da izvrsimo placanje i isporuku.

Code:
                    Hello,

The bike it’s still available. I have 2 wais to make the deal:

1. Square Trade

2. DHL

Whit Square Trade I will send them the bike live your shipping info, then you will receive an invoice whit what you will have to do next. Send the money to a Square Trade agent that intermediates the action and then you will receive the bike. After you check that it’s all ok whit it you can call the agent and release the money to me.

Whit DHL is simpler. you have to go to Western Union and send the money to a fictitious name on United Kingdom and send me the scanned paper� this way I can see that you have the money for my bike. In the same email whit the scanned paper you will send me your FULL NAME, ADDRESS and PHONE NUMBER so I can go to DHL and send you the bike. After 3 or 4 working days you will receive a call to go and pick up your bike. After you get the bike and test it see if it’s all ok whit all the documents and everything� you will go back to Western Union and change the fictitious name to my real name and address so I can get my money and end the deal. 

I’m looking forward to start the deal
                    www.twowheelkings.de.vu

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Ne postoji jeftino i dobro!
                      Pazi!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• alt+64
                        CBC Senator XXL
                        • 27.02.2006
                        • 571
                        • bgd

Originally posted by TheDoctor
                        ej ljudi, provalite ovde gresku...
                        Nekoliko pravopisnih, a u drugoj varijanti sebe nije nikako obezbedio

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Ne znam zashto ali motori u Uk su dosta jeftiniji negi bilo gde u Evropi tako da...

I love my

Comment

• TheDoctor
                            CBC Senator
                            • 09.05.2005
                            • 299

znam da kazu kada varaju, posalji mi pare preko western uniona za transfer i nista od motora. 200-300 eura od svakog 20 koji nasedne i dodje lepa lova.
                            ali ovaj lik trazi samo 1300 eura a on ce od njih da odvoji pare za transport, kaze 200 eura, ja samo treba da mu posaljem taj skenirani papir o uplati novca na to fiktivno ime. ali aj ne mogu da provalim stvarno prevaru i to me jako brine, jer se bojim da mi prilika ne prodje ispred nosa i da se posle kajem. ali opreznost mi je preca. nemam pojma.
                            www.twowheelkings.de.vu

Comment

• TheDoctor
                              CBC Senator
                              • 09.05.2005
                              • 299

Originally posted by Kanarinac
                              Ne znam zashto ali motori u Uk su dosta jeftiniji negi bilo gde u Evropi tako da...
                              jeftini su zbog broja suncanih dana u godini kojih je jednako priblizno 0 (nula)
                              www.twowheelkings.de.vu

Comment

Working...
                              X