provera poslovnih klijenata????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

provera poslovnih klijenata????

nemogu da nadjem link za proveru boniteta poslovnih klijenata! znam da ga je jednom neko ostavio! u sustini se radi da ukucas pib potencijalne osobe i izbaci ti listing da li komitent blokiran ili nije!!!! ako neko ima link neka ostavi! unapred hvala
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

narodna banka pa bankarski sistem pa pretrazivanje registra
    pa onda nadjes firmu koja te interesuje i ako je blokirana pise tamo...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Ja sam takodje čuo da ima direktan link za proveru, pa ako neko zna neka napiše!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Ljubo
        CBC Senator
        • 18.10.2005
        • 278
        • Kraljevo

Ovde vrsis pretragu preduzeca, radnji i sl. Pogledaj na ovoj stranici dole levo, pod tabelom Registri...
        http://portal.komora.net/pksweb/servlet ... rrecords=5

A ovde gledas da li je bilo u blokadi u poslednjih godinu dana

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

To na provrednoj komori nema veze to je samo spisak koji nije potpun i koji moze da se dopunjava ako nisi zadovoljan iznetim podacima, pravi podaci su na NBS.

Kad te neko blokira, sa svih racuna u svim bankama koje imas se skidaju pare dok ne namiris dug. A o tome brine NBS odeljenje za prinudnu naplatu (ili tako vec nesto) koje se nalaziu Kragujevcu.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Proveru boniteta mozes naruciti u NBS. Cena zavisi od detaljnosti provere. Svi zavrsni racuni su javni dokumenti i kao takvi mogu se dobiti. Vodi racuna da ce informaciju o tvom interesovnju dobiti onaj o kome se raspitujes.
            https://t.me/pump_upp

Comment

• Ljubo
              CBC Senator
              • 18.10.2005
              • 278
              • Kraljevo

Originally posted by uglavnom_bezopasni
              To na provrednoj komori nema veze to je samo spisak koji nije potpun i koji moze da se dopunjava ako nisi zadovoljan iznetim podacima, pravi podaci su na NBS.
              ???
              Na sajtu privredne komore je kompletan registar predueca, radnji i ostalih pravnih lica. Na njemu nema podataka vezanih za bonitet, ali preko njega nalazis PIBove i Maticne brojeve pravnih lica.
              Zatim, sa nadjenim brojevima odes na sajt NBS, otkucas i vidis da li je neko bio u blokadi u poslednjih 12 meseci, koliko je trajala blokada, da li je trenutno u blokadi, od kada i za koji iznos.
              Ostale podatke vezane za bonitet (tipa finansijskih izvestaja) takodje mozes nabaviti preko NBS, ali se to placa.[/quote]

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Kompletan registar se nalazi na www.apr.sr.gov.yu i on je jedini merodavan na njemu nadjes podatke po imenu, imenu vlasnika, ili bilo kom podatku koji znas i onda na NBS gledas dalje, evo probao sam na onoj adresi komore koja je data par firmi, izmedju ostalih i moju i Dorinu i NEMA!!!

Doduse mi nismo u Srbiji pa mozda ne pripadamo PKS-u...

Comment

• Ljubo
                  CBC Senator
                  • 18.10.2005
                  • 278
                  • Kraljevo

Originally posted by uglavnom_bezopasni
                  Doduse mi nismo u Srbiji pa mozda ne pripadamo PKS-u...

Comment

Working...
                  X