trenutno zavrsavam Endimion od Dena Simonsa treci deo Hyperion-a...a must have za sve ljubitelje SF...knjigu je skoro iz mrtvih vratila laguna jer je bilo samo jedno izdanje neke novosadske kuce pocetkom 90-tih i nigde nije mogla da se nadje......
Sta citate?
Collapse
X
-
"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Ovo mi je potpis na nekim forumuma. Knjiga je fantasticna! Moram da procitam citav opus bez dvoumljenja.
Inace i ja sam SF fan ali citam i ostalu literaturu. Andrica sa kompletnog procitao, Basara je odlican, Hese itd... Vidim da je gore overspeed spomenuo Hazardski recnik, to je stvarno nesto posebno. Cuo sam da su je neki kriticari nazvali prvom knjigom 21 veka, ima logike.
Inace za sve fanove SF-a. Imam Solarisov CD sa 227 kniga na nasem jeziku (html format). Skakao sam od srece kada sam ga pronasao. Spakovano ima negde oko 70MB ali ja nemam mogucnosti da to okacim negde. Ako neko hoce da se prihvati tog posla rado cu mu dati fajl..."You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
bio velik fan SF ... procito skoro sve))
pa posle Karlos Kastaneda isto sve (ovo preporucujem onima koji planiraju da polude)
Hese je dobar,Kosinski..Bukovski naravno.. i jos mnooogo toga.a kao najmladji...Nezaboravne edicije "PLAVE PTICE" .
iz nekog razlog ,cesto se setim romana DZek Londona " Martin Idn"
kraj je pesnicki "dobar" ...
sto se tice ,citanja sa ekrana kompa, to mi tesko ide...nije mi to to..mislim da bi mi oci ispale i kicma pukla dok bi procitao prosecni roman...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Dobra knjiga, dobar i pisac....al mi nekako nije za plazu i odmor...mislim, malo je teska za citanje....nije za svakoga
Comment
-
-
Bulgakov: "Majstor i Margarita"(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
Sta je ovo narode, kao da sam ja pisao sve ove postove...U devedeset posto slucajeva nam se poklapaju interesovanja, pogotovo kad je SF u pitanju... Dodao bih samo Karla Sagana, ko nije cit'o...
"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
Comment