kupi 6 punjivih baterija NIMH od 1,2 volta (sto jace to bolje..naprimer od 1000mAh) otvori tu i ubaci njih(prelemi ih po redosledu kako treba da bi dobio napon od 7,2 Volta) i eto.....
ili jos bolje ako neko zna gde ima da se kupi ista takva kao ova sa slike.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Postoje celije za sve tipove baterija cak se mogu ubaciti i manje jeste da ce biti manji kapacitet alices zavrsiti posao,probaj kod ovih sto rade sa mobilnim telefonima
To sa manjim kapacitetom moze da bude losa ideja, sta ako u nekom trenutku uredjaj povuce toliko, 1700mAh ima dvojaku ulogu...
Moze se uvek sastaviti neki batery pack, koje su dimenzije, to je 300mAh po celiji. sigurno bi se u Bateri shopu naslo nesto da se uklopi u to kuciste.
Koji je tip baterija NICD NIMH?
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
sto me starno nervira a udara po dzepu su dve baterije 9V. jedna za daljinski i druga pored te baterije 7.2V sto je u samom autu. koliko se secam blizu 200 dinara je jedna baterija od 9V to je znaci 400, to je skuplje nego da vozis neki mali auto na gorivo. da li postoje negde da se kupe punjive baterije 9V, vidjao sam samo 1.5V za fotoaparate?
1700 je kapacitet baterije sto neznaci da nece da radi sa 600 recimo,e to sto ce morati cesce da se puni nema veze sa tim koliko ce da povuce,imas 9V punjive ja sam imao takvu i punjac za iste IBG davno bese
Da ti prevedem u auto kontekst, stavi akumulator od 35 ampera u malo veci auto ili kamion nece ni okrenuti alnaser. Stavi ove kineske baterije u fotoaparat ni da mrdne (po svim instrumentima baterije su skroz ok i radile posle u nekom plejeru satima), ali aparat ni da mrdne... ima primera koliko oces pocevsi od raznih ispravljaca, punjaca pa nadalje...
Znaci amper/casovi ne predstavljaju samo vrednost koliko ce da radi nego i pod kakvim opterecenjem.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Ti motori u ovakim automoblima nemaju neko opterecenje i moze ih pokrenuti kvalitetna naterija manjeg kapaciteta provereno licno na nekim X-Men igrackama i automobilcicima,da se brze istrosi to je logicno ali da radi radi
Comment