preporuke, cijene......fala
kampovi u CG
Collapse
X
-
Originally posted by The PunisherAkademac u Radovicima. U principu, studentski kamp ali ima i "ne"studenata.
1 km od plaze Plavi horizonti, jedna od najlepsih plaza u CG.
Imas kamp u SRED budve recimo, a cene su ti slicne kao u radovicima, a kad dodas na cenu kampa u radovicima to da vodu obavezno kupujes i jos trista gluposti na kojima te deru jer si u jeb..nom selu gde nocu zavijaju neke divlje zivotinje i nema KONKURENCIJE - ispadne skuplje od budve! Plaza plavi horizont je na "samo" 1km tj 25 minuta pesacenja i prelepa je - al kad ne bi svi pustili nuzdu u onaj plicak i ja kad sam bio voda je bila zelena od algi i drugarica zakacila neku infekciju jer je gnjurela.
Ja bih probao mozda i kamp jaz (iza budve).Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
Comment
-
-
Originally posted by BanshaOriginally posted by The PunisherAkademac u Radovicima. U principu, studentski kamp ali ima i "ne"studenata.
1 km od plaze Plavi horizonti, jedna od najlepsih plaza u CG.
Imas kamp u SRED budve recimo, a cene su ti slicne kao u radovicima, a kad dodas na cenu kampa u radovicima to da vodu obavezno kupujes i jos trista gluposti na kojima te deru jer si u jeb..nom selu gde nocu zavijaju neke divlje zivotinje i nema KONKURENCIJE - ispadne skuplje od budve! Plaza plavi horizont je na "samo" 1km tj 25 minuta pesacenja i prelepa je - al kad ne bi svi pustili nuzdu u onaj plicak i ja kad sam bio voda je bila zelena od algi i drugarica zakacila neku infekciju jer je gnjurela.
Ja bih probao mozda i kamp jaz (iza budve).
Inace, meni nije bilo lose u Akademcu, ali svako ima svoja iskustva, a neko mozda previse ocekuje od kampa.
Comment
-
-
znachi u Cg...cuo sam se sa nekim tamo iz mesta gde imam vikendicu i kazu da je prazno eeeee sredina jula a prazno ..
nikad ne bih isao tamo da nemam kucu....
rice su ok samo su dosta izolovane....
I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Da, da ocekujem previse - sapun nije teo da "RADI" sa onom vodom u Radovicima, a letovanje na moru ti se svede na letovanje na brdu i kamenu jer je plaza na 2 kilometraPa ja ne putujem do posla toliko! Ceo zivot sam letovao po kampovima i gori nisam vido od radovica! Ako oces zezov idi u centar Budve ima kamp.
Zarice sam cuo da su mirne i da ti je plaza blizu - odmah tu i da je zgodna za nocne aktivnosti
deluje fino.
Al kad se setim kako mi je bilo u hrvatskom kampu vrhunski i to daavnih predratnih godina, a kako je tek tamo sada, milina ...Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
Comment
-
-
CBC Veteran
- 18.06.2005
- 102
- NBGD/45 Garaza: Nissan Patrol Y60 Custom, Lada Niva Custom, Nissan X-Trail 2.2, BMW E30*B27
U Buljaricama ima dva Auto-kampa. Ovaj koji sam ja naveo je privatni i nalazi se na oko 200 m od plaze. Ima sve uslove za normalan kamping. Ceo je pod velikim maslinama. Ima i jedan na samoj plazi ali mi taj bas deluje kao socijala.
(Inace u tom kampu na plazi se skupljaju bajkeri u Maju mesecu, tada je zanimljivo biti dole.)
Buljarice imaju extra veliku plazu (~3 Km).
Sto se tice izolacije:
Petrovac je na 2Km (Kolima 1,5 min / Peske 10 min)
Grudva je na 12Km, Bar takodje ...
npr. na Plazu Lučice stigneš časkom preko brdašceta, a nju inače danju posećuju većinom mladi (Čitaj: MLADE CICE) sa velikog dela Budvanske Rivijere.
Edit:
Takodje glas za Grčku. Kao klinac sam uvak bio u Kampu "Castle" pored Platamona. Prva liga !
Comment
-
Originally posted by FicomanKakvo je to letovanje kad sa kantom ides po voduIdi ko covek na bilo koju drugu destinaciju bice ti sigurno bolje. Jos jedan glas za Grcku.
ali to sa kantama nije normalan kamp.
Lepo zvucerice.
Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
Comment
-
-
Originally posted by Red Beast
Buljarice imaju extra veliku plazu (~3 Km).
Sto se tice izolacije:
Petrovac je na 2Km (Kolima 1,5 min / Peske 10 min)
Grudva je na 12Km, Bar takodje ...
npr. na Plazu Lučice stigneš časkom preko brdašceta, a nju inače danju posećuju većinom mladi (Čitaj: MLADE CICE) sa velikog dela Budvanske Rivijere.
Comment
-
-
Originally posted by marinacImas kamp i na Jazu, pre Budve ako dolazis iz Hrvatske magistralom."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by Red Beastnpr. na Plazu Lučice stigneš časkom preko brdašceta, a nju inače danju posećuju većinom mladi (Čitaj: MLADE CICE) sa velikog dela Budvanske Rivijere.
fala
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment