Pozitivna iskustva sa policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rubi
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 519
    • Beograd

Pozitivna iskustva sa policijom

Juce popodne sidjemo moji stari i ja do kola, da odemo u kupovinu, kad imamo sta da vidimo: neko je uredno sastrugao sve cetiri lajsne sa vrata sa novog Punta. Tu svi naravno kolektivno popizdimo, i tako na kraj zivaca obavimo kupovinu. Ja sam insistirao na tome da slucaj prijavimo policiji, ali stari (na koga se vodi auto), ni da cuje - "e, bas ce oni sad da jure ljude zbog lajsni", "nije posao policije da cuva automobile na ulici" (Boze, sta mu pada na pamet!) i sve u tom smislu... Na kraju sam ga toliko izludeo da je demostrativno odvezao do policijske stanice u Milana Rakica (Zvezdara). Ode covek unutra, a mama i ja cekamo u kolima. Posle beskonacnog cekanja izlaze stari i jedan policajac, policajac nosi cetiri lajsne u rukama!!! "Dobar dan, dobar dan... Jel' su ovo vase lajsne - cek' da proverimo - jesu, OK" Vrati se stari nazad u stanicu na jos malo beskonacne papirologije, i dobi nazad lajsne. Elem, sta se zapravo desilo - policija je tog dana uhvatila u kraju dva narkosa sa nekom kolicinom droge, cetiri lajsne i jednom antenom od kola (?!?). Ocito je droga bila jako losa, ako oni misle da mogu da podmire svoje potrebe kradjom tako trivijalnih delova sa kola. Policija ih je taman ispitivala za lajsne - tvrdili su da su ih nasli u kontejneru (?!?), kad se u stanici pojavio vlasnik istih

Naravoucenije - svaki, ma koliko banalan, vandalizam ili sitnu kradju obavezno prijavite. Nemojte da vas mrzi - ako nema nekakvog zapisnika ili izjave, onda se slucaj nije ni desio - policija vam sigurno nece pomoci. Ako prijavite, mozda vas ovako lepo obraduju!

Bravo, plavi
    (\__/)
    (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
    (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

meni su nasli gradju motora u reci nakon deset godina, i to ne oni vec neki pecaros pa je sve prijavio

madjarska policija nikada nije pronasla audi mog burazera (jer su mu ga tamo ukrali) (ne znam da li se to racuna)

mojih 5 ukradenih biciklova policija nije mogla da nadje, i to u malom gradu kao sto je kikinda

...cekaj, pa ovo je topic za pozitivna iskustva...hm...izgleda da ih definitivno nemam...

triput ura za kriminalce...ovaj policajce...
    www.twowheelkings.de.vu

Comment

• The Punisher
      CBC Senator XXL
      • 01.03.2006
      • 503
      • Beograd Wozhdovatz
      • Ford Taunus TC1

Re: Pozitivna iskustva sa policijom

Originally posted by Rubi
      Juce popodne sidjemo moji stari i ja do kola, da odemo u kupovinu, kad imamo sta da vidimo: neko je uredno sastrugao sve cetiri lajsne sa vrata sa novog Punta. Tu svi naravno kolektivno popizdimo, i tako na kraj zivaca obavimo kupovinu. Ja sam insistirao na tome da slucaj prijavimo policiji, ali stari (na koga se vodi auto), ni da cuje - "e, bas ce oni sad da jure ljude zbog lajsni", "nije posao policije da cuva automobile na ulici" (Boze, sta mu pada na pamet!) i sve u tom smislu... Na kraju sam ga toliko izludeo da je demostrativno odvezao do policijske stanice u Milana Rakica (Zvezdara). Ode covek unutra, a mama i ja cekamo u kolima. Posle beskonacnog cekanja izlaze stari i jedan policajac, policajac nosi cetiri lajsne u rukama!!! "Dobar dan, dobar dan... Jel' su ovo vase lajsne - cek' da proverimo - jesu, OK" Vrati se stari nazad u stanicu na jos malo beskonacne papirologije, i dobi nazad lajsne. Elem, sta se zapravo desilo - policija je tog dana uhvatila u kraju dva narkosa sa nekom kolicinom droge, cetiri lajsne i jednom antenom od kola (?!?). Ocito je droga bila jako losa, ako oni misle da mogu da podmire svoje potrebe kradjom tako trivijalnih delova sa kola. Policija ih je taman ispitivala za lajsne - tvrdili su da su ih nasli u kontejneru (?!?), kad se u stanici pojavio vlasnik istih

Naravoucenije - svaki, ma koliko banalan, vandalizam ili sitnu kradju obavezno prijavite. Nemojte da vas mrzi - ako nema nekakvog zapisnika ili izjave, onda se slucaj nije ni desio - policija vam sigurno nece pomoci. Ako prijavite, mozda vas ovako lepo obraduju!

Bravo, plavi
      Nema ovo veze sa plavima nego sa tvojom srecom.
      Probaj da igras Loto.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Ma vredostt tih lajsni ionako nije neka, tj nista im ne znaci,kad je drugarov cale izgubio novcanik ili mu neko ukrao na pijaci ,nasli su novcanik ali 800e nikako

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Re: Pozitivna iskustva sa policijom

Originally posted by The Punisher
          Nema ovo veze sa plavima nego sa tvojom srecom.
          Probaj da igras Loto.
          Jeste sreca, ali je poenta cele price ovo:

Originally posted by Rubi
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Slazem se....treba prijaviti, cak iako postoji promil sanse da vam pronadju, sanse da dodjes do toga sto ti ukrali se ipak povecavaju.

Comment

• The Punisher
              CBC Senator XXL
              • 01.03.2006
              • 503
              • Beograd Wozhdovatz
              • Ford Taunus TC1

Meni obili podrum u zgradi, uzeli stvari u vrednosti 1500 evra, dosli plavi (jedva, posle 3 poziva, nisu im podrumi interesantni) i rekli sanse da nadjete svoje stvari su jednake 0 (nuli).
              https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

pazite ovo!
                meni su 8 marta 2003. dva narkosa ukrali mobilni telefon u gradskom autobusu u Novom Sadu.Odmah sam otisao u policiju da prijavim,tamo mi dali album sa slikama(ne bi verovali ko je sve osvedoceni dzeparos) i ja prepoznam ta dva idiota.
                Posle par dana ujutro na vrata mi zvoni inspektor policije.Kaze obuci se i podji samnom,ja se userem kao grlica.Posle vratolomne voznje civilnog juga po bulevarima dodjemo u glavnu policijsku u stanicu.Tamo ispred kancelarije sedi neki ganci i place vidno premlacen.Pita me inspektor "Je li to taj???" NIJE! moj odgovor?!?! Kaze inspektor malo zbunjen "ajde bezi"
                Na stolu petozilni kabel od TA peci (5 X 2.5mm2) savijen na pola pa spiralno uvijen Ja pobegnem glavom bez obzira!
                E dalje sta je bilo...Stigne poziv za sud posle par meseci.Dodjem kad tamo onaj inspektor koji btw pojma nema o cemu se radi i advokat optuzenih u skupom odelu i sa skupom koznom tasnom.Eeeej dva narkosa! Ja sve povezem,oni rade za gazdu i on im je obezbedio advokata.Dam iskaz i posle toga niko me ne kontaktira do nedavno,znaci posle vise od 3 godine dobijem poziv da se ponovo pojavim na sudu!!!J*bote kakva drzava... Telefon mi nikad nije vracen

Comment

• TheDoctor
                  CBC Senator
                  • 09.05.2005
                  • 299

pazi da na kraju ti ne nadrljas...
                  www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Williams
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2006
                    • 556
                    • Beograd- Cerak

Ja bih se zadovoljio samo sa imenom i adresom pocinioca...

Comment

• TheDoctor
                      CBC Senator
                      • 09.05.2005
                      • 299

takodje
                      www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Hermes
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 1306
                        • https://t.me/pump_upp
                        • bemve

E ja da ispricam svoju pricu....marne mi jedan ganci cd iz kola prosle godine, i panduri ga uhvate 5 minuta posle toga.....ja vidim razbijen auto, odem i prijavim da su mi ukrali cd.....oni odma kazu, nasli smo , ne sekiraj se......jeste, al mi vrate samo cd bez plocice, sad mogu da se slikam s njim....do dan danas mi nisu vratili plocicu, a kao bice ovih dana.....bitno je da su oni skinuli slucaj s dnevnog reda, a ko hebe moju plocicu.....a sta da radim ja bez plocice niko ne pita.......jos mi posle nekoliko meseci stize poziv da idem u sud.... ja odem, al ne moze da me saslusaju kao svedoka ( a u stvari sam osteceni), jer se nije pojavio ovaj ganci....i tako dva puta...i ja popizdim i kazem sudiji da necu vise da se pojavljujem, a ona mi pripreti da tako rizikujem da me kazne 10000 dinara sto se nisam odazvao pozivu suda......pa kad je tad nisam ubio....mislim, sta reci....ma ne mogu vise da pisem, odma se nerviram, a mislio sam da me proslo
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Originally posted by Elwood
                          pazite ovo!
                          meni su 8 marta 2003. dva narkosa ukrali mobilni telefon u gradskom autobusu u Novom Sadu.Odmah sam otisao u policiju da prijavim,tamo mi dali album sa slikama(ne bi verovali ko je sve osvedoceni dzeparos) i ja prepoznam ta dva idiota.
                          Posle par dana ujutro na vrata mi zvoni inspektor policije.Kaze obuci se i podji samnom,ja se userem kao grlica.Posle vratolomne voznje civilnog juga po bulevarima dodjemo u glavnu policijsku u stanicu.Tamo ispred kancelarije sedi neki ganci i place vidno premlacen.Pita me inspektor "Je li to taj???" NIJE! moj odgovor?!?! Kaze inspektor malo zbunjen "ajde bezi"
                          Na stolu petozilni kabel od TA peci (5 X 2.5mm2) savijen na pola pa spiralno uvijen Ja pobegnem glavom bez obzira!
                          E dalje sta je bilo...Stigne poziv za sud posle par meseci.Dodjem kad tamo onaj inspektor koji btw pojma nema o cemu se radi i advokat optuzenih u skupom odelu i sa skupom koznom tasnom.Eeeej dva narkosa! Ja sve povezem,oni rade za gazdu i on im je obezbedio advokata.Dam iskaz i posle toga niko me ne kontaktira do nedavno,znaci posle vise od 3 godine dobijem poziv da se ponovo pojavim na sudu!!!J*bote kakva drzava... Telefon mi nikad nije vracen

Tako drugar hteo da nejbe za video koji su mu ukrali,vise nikad nije otisao da ga trazi

Comment

• shadow
                            CBC Senator XXL
                            • 23.09.2005
                            • 555
                            • Beograd

Ukrali li mi auto pre 6 godina...nikad nije nadjen iako je prijavljen par minuta nakon kradje. Ukrali mi mobilni....nisu ga nasli, ja sam nasao lika koji ga je ukrao...po meni, totalno neefikasni...jedino sto su mi pomogli do sada je kad ih pitam za neku informaciju...
                            My crew is all fired up
                            Y'all better just wise up

Comment

• Rubi
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 519
                              • Beograd

Moj drugar je radio na kiosku brze hrane i bio je zrtva oruzane pljacke. Izmedju ostalog, lupili su ga pistoljem u glavu (iz fazona, on je u potpunosti saradjivao) i uzeli mu mobilni telefon. Naravno, dao je izjavu u vezi pljacke, i naveo i serijski broj svog telefona (sa garantnog lista). Oko mesec dana kasnije zovu ga iz Milana Rakica da dodje po svoj telefon. Dal' su ovi Zvezdarci nesto ekstra efikasni, ili je sve velika sreca u nesreci... I neki delikventi sa Mirijeva koje poznajem se isto nisu lepo proveli (to jest, uhvatili su ih i podigli optuznice, bez obrade kablom i nepotrebnih grubosti). Jedino imam reklamaciju sto patrolu policije nikad nisam video da zapravo patrolira po mom komsiluku (to im je na samom kraju reona), a ne bi bilo lose da par uniformisanih prosparta malo...
                              (\__/)
                              (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
                              (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

Working...
                              X