Nezaboravne dogodovstine u vezi sa devojkama

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Nezaboravne dogodovstine u vezi sa devojkama

E sta mi se desilo pre jedno godinu dana, ma mislim to je strasno.
    Kad dan krene baksuzno prosto se pitam koji sam djavo i ustajao iz kreveta.

Svidela mi se jedna devojka mladja od mene 5 godina, ali nisam nikako smeo da joj to stavim do znanja. Sta ti znam, stidljiv sam decko a pogotovu kad mi se neka devojka bas iskreno svidi, tj. kada se stvarno zaljubim. Nekako sam je i upoznao, ali ona mene uopste nije konstatovala, pocnemo neku pricu, ali ona gleda da sto pre zavrsi. Necu da je imenujem, posto ima neobicno ime (pa se mozda i prepozna ako cita forum ) samo cu reci plavusica. Plavusica je stalno bila sa svojom isto tako slatkom najboljom drugaricom. Smislio sam savrsen plan. Doci cu kod nje na faks sa svojim najboljim drugom i startovacemo ih obe, racunam sa ortakom je ipak lakse.

Tog dana sam uzeo od caleta Mecku, da bih je i autom ocarao, posto sam mislio da je mala sponzorusa (posto se tako oblaci, uvek je dignutog nosa, arogantna i tako to). Dolazimo ortak i ja ispred njenog faksa, saznao sam raspored njenih predavanja, a znam da ih plavusica posecuje.
    Cekamo i cekamo... konacno vidim 2 slatka picica izlaze... ne smem ni da zamislim kako li sam izgledao. Ovog ortaka (za kog sam mislio da ima veca m*da od mene) vucem za ruku da im pridjemo, ali on se us*ao, kaze mi nemoj-nemoj. One su tu sa 2 ortaka, u glavi mi se motala misao "ovo nema sanse da uspe, ispascu totalni debil". Tako se na kraju i desilo...ali otom potom.
    U delicu sekunde im prilazim i krenem spiku:
    JA:caos, sta se radi, jel idete do grada
    plavusica: aha
    JA:evo tu sam sa kolima, mozemo da vas povezemo
    plavusica nista ne odgovara, ali njena najbolja ortakinja kaze: imamo neke obaveze u centru
    njihov ortak mi doda: brate one idu samnom.
    Joj kad tad nisam pop*deo necu nikad
    samo sam im rekao: nista onda lep provod
    Ulaze u belog Punta, moj ortak je vec "pobegao" i gledao da brze bolje udje u moj auto.
    Ulazim u auto, sta da radim, mislim poludecu.
    Krecemo, a njihov Punto je ispred nas, razmisljam sta da radim, hteo sam da stanem pored njih na semaforu, da otvorim prozor, a da iz mog auta gruva muzika u fazonu bole me q. za sve, i samo da ih onako pogledam mrko. Ali razmisljam, ne to samo to ne, ispascu kompletan ali kompletan debil. Mislim u tom trenutku svasta mi je jos padalo napamet, u tim trenucima covek vise ne misli racionalno vec emocije preovladjuju.
    U jednom trenutku sam dao gas do daske i pretekao ih, otisao sam sa ortakom na 25 maj. Ustvari prvo smo se malo vozikali po centru, pa smo onda otisli na 25 maj. Trazio sam slobodno parking mesto, kad mi ortak kaze, "evo ih covece", ko,sta?!, pa oni bre!!! Vidim beli Punto,izlaze plavusica i ortakinja i ona 2 tipa, naglo kocim, ubacujem u R al kasno videli su nas...joj sta ce sad pomisliti, strasno. Parkiram se na prvo parking mesto, ortak kaze, evo ih idu ka nama, prva misao koja mi je pala napamet, sto bre nemam tamna stakla, kazem ortaku legni legni dole, ma brate vide nas, gledaju nas nevredi sada, u panici sagnem se da me ne vide, al kasno, vec su nas videle, a videle su i kako se debilisem, tj. sakrivam da me ne vide. Mogu da zamislim samo kako je njima, sigurno su mislile da smo ih pratili, kakva koincidencija da dodjemo na isto mesto. Pitam ortaka, jel su otisle, otisle su. Ustajem izlazim iz auta skoro osamucen. Vidim ortaci ih setaju obalom Dunava, uf so romantic, samo steta sto jedan od njih dvojice nisam ja... al sta ces ko pre devojci njegova devojka. Tako je uvek bilo i bice.
    Popili smo po pivo da se malo ja smirim. Izlazimo iz lokala idemo ka parkingu kad ono NEMA AUTA!!! Pa ne verujem, koji sam ja baksuz nisu ga valjda ukrali...imao sam srece nisu, vidim da po parkingu operise pauk. Prilazim panduru pitam ga jel su mi oni digli, kaze mi verovatno kolege. Nista na kraju tako je i bilo, pokupim auto na onom placu kod Kalemegdana, bacim pare na glupost... mislim da je najbolje da tog dana nisam ni ustajao iz kreveta. Kad sam podigao auto bio sam toliko besan da sam otisao do parkinga (ovim njihovim ortacima nisu odneli auto) i hteo sam da mu izbusim sve 4 gume na Puntu i da mu razbijem retrovizore. Na svu srecu ortak je bio razumniji od mene i odvratio me od toga tako da se sve zavrsilo na svu srecu bez posledica... osim ako izuzmemo posledice te sto plavusica a i njena ortakinja vise nece ni da mi se jave, maksimalno me izbegavaju, ma od tada ni rec nisu vise progovorile samnom. Mora da sam ostavio mnogo negativan utisak.
    I dan danas mi je zao zbog toga, posto sam u plavusicu bio bas iskreno zaljubljen, ali jedno je sigurno od sada "u se i u svoje kljuse" nisam ortake vodio da mi pomazu oko riba ni u 15 necu ni u 25.

Fine.

Napisite i vi neku vasu dogodovstinu
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

meni je izletela slina na plazi kad sam muvao ribu pred njenom ortakinjom i moja 2 ortaka tako da to tvoje nije nista strasno

poenta je samo da te boli qura sta god da se desi ....i da budes siguran u sebe uvek

pitaj me da li sam je smuvao na kraju....
    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• The Punisher
      CBC Senator XXL
      • 01.03.2006
      • 503
      • Beograd Wozhdovatz
      • Ford Taunus TC1

Pisao sam na jednom drugom forumu, ovde cu samo da copy/paste-ujem:

kako sam smuvao jednu ribu u srednjoj skoli:
      poceo ja da pisem po klupi iz dosade i to stihove pesama, krenuo sa svim sto znam, sve na engleskom, G'N'R, Iron Maiden, Metallica. Najduze stihove koje sam ispisao su bile za pesmu One i Fade to black. Sutradan ladno meni neko odgovori istog mesta iz suprotne smene. I "ona" nastavi sa stihovima, tako da smo za nedelju dana imali celu klupu najsitnije ispisanu, dolazili svi sa strane da gledaju sta radim i da citaju. Naravno, mi u toj hrpi slova se dogovorimo i da se vidimo i upoznamo, ostavi ona meni broj telefona i mi se cusmo, i videsmo... ))))))))

ima i epilog:
      ali ne lezi vraze, ona je bila bivsa riba od jednog od vodja navijaca Alcatraz, koji je takodje isao u njeno odeljenje i imao neki specijalan odnos sa njom za koji ja nisam znao, a nisam ni znao da je bila s njim. Kad je saznao za mene, bio sam pecen. Spasili su me ortaci iz odeljenja Partizanovci i ja sam koji navijam za Partizan. Da sam navijao za Zvezdu, bio bi bivsi na ovom svetu
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• TheDoctor
        CBC Senator
        • 09.05.2005
        • 299
        • Keekendah City, Dukesland

ja bih se samo nervirao za pauka, a ovo za devojke verujem da ti nije bio prvi, a sigurno ni poslednji put da te neka riba ispali...
        samo se nasmejes i teras dalje!
        www.twowheelkings.de.vu

Comment

• The Punisher
          CBC Senator XXL
          • 01.03.2006
          • 503
          • Beograd Wozhdovatz
          • Ford Taunus TC1

Imam jos jednu pricu sa faxa, ali vise ne znam da li je istina ili urbana legenda, to je prica od pre 10-ak godina:
          kolega koji vozi Ficu se primio na jednu koleginicu, skockana plavusica. Sede u kaficu na faxu i spremaju se da idu kuci. Krecu zajedno i on joj se ponudi da je poveze. Pri izlasku ga ona pita koji auto vozi. Njemu je bilo glupo da kaze da vozi Ficu pa kaze "vozim Zastavino vozilo". Tek ce ona njemu: "Sta? Vozis Juga? 'Ajd zdravo!". Ona se okrete na drugu stranu i ode. Posle prvobitnog soka on joj dobacuje: "NE, VOZIM FICU, P^%$DA TI MA%#NA!!!".
          https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Danilo
            CBC Senator XXL
            • 02.10.2004
            • 908
            • Beograd, Dorcol

Ja stvarno ne znam kakva riba treba da bude da bude u fazonu da "nece da se vozi u Yugu"...

meni je izletela slina na plazi kad sam muvao ribu
            Cuti brate meni je zvaka ispala... Sreca da je devojka bila OK, pa se samo nasmejala i rekla "desava se..." Znaci nikad, ali nikad nikad se nisam gore izblamirao...

A skoro sam vozio drugarov auto i on me je ubedjivao da ne moze da potpise u drugoj (auto od 150ks i 195 gumama), a ja sam ga ubedio u supritno upravo u trenutku kada sam prolazio pored neke bivse devojke... I ispalo je da se lozim, zato sto je ona tu ispred... A bedak je sto nisam ni znao da je tu... A i da jesam, zabole me...
            www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Karbo
              CBC Senator
              • 16.02.2006
              • 225
              • Sydney - Land of Downunder

Nije blamaza, nego baksuzluk.

Dobro ste prosli, ja sam bio u shemi prije par godina sa jednom drugaricom (friends with benefits) i to skoro 2 godine. U to vrijeme smo obadvoje bili slobodni, al njen zadnji decko, malo primitivan lik, a pored toga i ljubomoran. Sazna ti on da se mi "druzimo"... samo jednu subotu navece, ja se spremam da izadjem s ortacima, zvoni mi mob. Vidim meni dobro poznat broj, kez na licu od uva do uva.
              Cao *** Cao ***!!!
              Kad poce ona da place, **** molim te cuvaj se doce ***** sa bajkistima i ortacima, cuo je za nas i popizdio je!!!
              To vece mi je prisjeo izlazak. Al sreca nije bilo "frke" niti "posjete". Al opet kad znas da svaki trenutak moze da bane 10-tak ****** i Bajkisti (Bike Gang) i jebu ti sve po spisku, nije prijatan osjecaj.
              No tu nije kraj price, prije nekih 2 mjeseca saznam da mi je ta drugarica sredila Federalce (posto ima veze u muriji) da me cuvaj posto je gore navedena ekipa trebala da me posjeti prije par mjeseci. A ja to nista nisam ni znao?!!

Dexy super si prosao, ja tek kad sam cuo od drugarice za Federalce i tu frku, 5 dana sam bio istripovan. Gdje god krenem, samo se okrecem, gledam, provjeravam. Onda se kontam, pa bolje da sam drk*** k**** nebi upao u ovakvo sranje... al opet na kraju kontam, sta god da se desi, vrijedilo je. Drugarica je LIK, i kao prijatelj i kao partnerka.
              I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
              a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
              It will take your breath away!!!
              by David E. Davis

Comment

• Duke
                CBC Senator XXL
                • 16.01.2006
                • 753
                • Urbs Naissus

Nekad davno sam citao negde (internet, tinejdzerska stampa) listu najvecih (istinitih) blamazha koja se desila likovima. Ubedljivi NO 1 za mene je lik koji je hteo da svojoj devojci na plazi iskida koncic koji joj je visio sa kupaceg kostima... Dechko je cimnuo konchich i ...ischupao tampon napolje... na opste odusevljenje prisutnih, ne sumnjam...
                "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• TheDoctor
                  CBC Senator
                  • 09.05.2005
                  • 299

bruka
                  www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Ma jel se neko od vas upoznao sa 2 rodjenje sestre u roku od 3 dana,potpuno razlicitog izgleda i na razlicitim mestima,provalio sam tek posle par vidjana sa svakom

Comment

• TheDoctor
                      CBC Senator
                      • 09.05.2005
                      • 299

ja sam svasta radio sa dve rodjene sestre, ali za razliku od tebe ja sam znao da su sestre
                      www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

lepo jos da si to dokumentovao

Comment

• TheDoctor
                          CBC Senator
                          • 09.05.2005
                          • 299

e kad smo vec kod toga trebao sam da montiram kameru u kola sa night visionom, ali me je odvratio drug sa pricom da moze da ispade sranje, da me devojka koju sam hteo da snimim tuzi ako sazna za snimak...
                          tako da sam odustao od takvih avantura, posto ribe nikako ne bi pristale da se snimaju (barem ne ove sa kojima sam ja)!
                          www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Zeznuo te drugar

Comment

• TheDoctor
                              CBC Senator
                              • 09.05.2005
                              • 299

pa postoji i dalje ta mogucnost

a zar nije da bez pristanka ne mozes neku osobu snimati?
                              www.twowheelkings.de.vu

Comment

Working...
                              X