Evo zavrsio se i auto salon vamo u mom gradu, prvi put smo nastupili kao honda klub, klub se zove VTEChnique, imali smo izlozenih sedam auta, dve nove integre type R (DC5R jedna normalna a jedna malo zesce napucana), jedna DC2R (hehe moja), dve civic EK (fino uradjene) jedna civic EG (isto fino uradjena) i jedna old school civic EF (powerd by B16A).
Ucestvovali smo u dyno comp ali nas je zeznula jedna S2000 i odnela pobedu (organizatori su zeznuli stvar zasto nisu podelili klase na zadnju i prednju vucu ali ebiga opet je bilo ok), ja sam od nas sedam dosao treci a u celoj NA 4cyl klasi peti (prve dve S2K pa dve nove type R pa ja
).
E da i jedan civic iz naseg kluba odneo je pehar za najbolji JDM styled auto.
Evo par slika za pocetak mada imam jos mnogo samo trebam vremena za upload, takodje upravo sredjujem dyno snimke tako da ce i to biti uskoro.

Ucestvovali smo u dyno comp ali nas je zeznula jedna S2000 i odnela pobedu (organizatori su zeznuli stvar zasto nisu podelili klase na zadnju i prednju vucu ali ebiga opet je bilo ok), ja sam od nas sedam dosao treci a u celoj NA 4cyl klasi peti (prve dve S2K pa dve nove type R pa ja

E da i jedan civic iz naseg kluba odneo je pehar za najbolji JDM styled auto.
Evo par slika za pocetak mada imam jos mnogo samo trebam vremena za upload, takodje upravo sredjujem dyno snimke tako da ce i to biti uskoro.

Comment