Slikano je kao sto je receno kod narodnog pozorista a ziza ili fokus je bio kako Dora kaze na "kitov rep ili trokrati znak" a moze biti i oko tangi
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ako smem da pitam sta je oprema u slucaju ovog istrazivanja (el to ono sto svi sa sobom nosimo) ili sam nesto propustio???
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
U sustini nema tu nista bezobrazno, ona zenska na motoru izgleda strava, ali zato sto joj je polozaj takav kakav je, i isto bi tako dobro izgledala da je i u farmerkama, jer ima strukic i guzu ko bombona .
Za one dve gore na autu, pa direktno su sa plaze, i ako su takve mogle da se setaju po plazi, a onda su samo produzile do grada... mozda su malo preterale, jer grad i saobracaj nisu plaza, ali sa zakonske strane im ne moze niko nista. Sramota ili ne, ne znam , gole nisu. Sto se tice baje koji ih vozika, mozemo samo da mu zavidimo na trenutku. I ja sam vozikao cice, doduse ne u kabrioletu... ma dace bog .
Levo je Sandra, a desno Marija. DEVEDESETO godiste. Cudo sta sve iznedre blokovi. Koga zanima tel... ;? neka pusti pp
P. S. Ne mora auto sa krugovima, moze i sa plavim propelerom, trokrakom zvezdom i koje kakvim konjicima. Same kazu da ne pamte imena nego kola. Strasno. Inace jedna ide u brodarsku, a druga vanredno u saobracajnu.
Inace jedna ide u brodarsku, a druga vanredno u saobracajnu.
E pa super onda....vidite da je ova sto ide u saobracajnu usko povezana sa automobilima.
Posto ide vandredno imace vremena da visi na forumu i uputicemo je pravo na temu "home made" gde je predstavljanje clanova za devojke.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma nekako mi se ne uklapaju boje donjeg dela odece sa bojom auta?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
90-to GODISTE!!!! Pa to su klinke, devojcice mladje od mog burazera 3 godine, ja mladje od 87 godista smatram za decu. Mislim strasno, necu da pametujem, i ja volim dobre ribe ali ovo prevazilazi granicu dobrog ukusa.
Ovo su mali olosi kako bi ih okarakterisao jedan moj drug, stvorene su samo za onu stvar...
Iskreno obozavam da drkam sponzoruse, ali ne u onom fazonu na koji vi mislite, nego u fazonu kad sam bio par puta u vezi sa devojkama za koje sam znao da su samnom zbog mog stana, mog auta i slicno, obozavao sam da budem djubre prema njima. Znaci ono kad izadjem sa nekim drugom ili sa nekom drugaricom, pa kad me nazove na mobilni i kad me pita sa kim si, kazem joj u fazonu, ti me to ispitujes, oces da te sad otkacim olosu i prekinem joj vezu, ili jos mi je milije kad hoce nesto da joj kupim, pa ono kurvinjski pocne ono u fazonu, jao sto mi se ovo svidja, jao sto je lepo, pogledaj i ti, moj odgovor je uvek u fazonu, mnogo bre skupo, ili ko si ti da ti ja to kupujem ili imas taticu da ti kupi. Jedina mana ovog mog odnosa sa olosima (prim.aut. sponzorusama) je sto posle drugog, treceg puta kad tako nesto kazem uglavnom me otkaci al bas me zabole, takvih je koliko hoces po gradu...loodilo,
a da ova sto ide na vanredno pa takve uglavnom idu na vanredno, cak sam i ja isao vanredno u srednju skolu, ali ne zato sto sam hteo, nego sam se tukao i polomio nos liku, pa sam imao mogucnost da biram ili da me izbace iz skole ili da idem na vanredno kod mene na vanrednom bilo je par takvih cica, doduse starijih od mene pa nisam imao nikakve sanse
ne znam zasto sam vam ovo pricao, ali ne skodi, a sto ne skodi moze samo da koristi...
Comment