Poginuo Steve Irwin (the crocodile hunter)
Collapse
X
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
Pginu cove da, bas steta bio je paravi lik, legenda, evo vamo u australiji skoro pa dan zalosti, covek je toliko bio popularan da je to neverovatno, cak su se i svi politicki lideri, guverneri, premieri itd oglasili povodom njegove smrti, na tv non stop samo pricaju o njemu i njegovoj pogibiji.
Za sve koji neznaju poginuo je od uboda "raze" koja bas nije poznata po agresivnosti a kamoli da je opasna po zivot. navodno ga je ubola sa svojim veoma ostrim i otrovnim repom u predeo prsa, blizu srca sto je izazvalo smrt (a kazu da je dobio istog trena i srcani udar).
Ovo je tek treci smrtni slucaj koji je zabelezen a da je raza bila uzrok.
Comment
-
-
e jaooj..bas mi je zao....a tako je covek bio pun zivota...cccc
pa mnogo se "igraju"sa opasnim zivotinjama..ajd malo..ali 1000 emisija..jednostavno je MORALO da se nesto lose dogodi...ccccc
mnogo mi je zao.A i onaj drugi "bosonogi" australijanac sa bradom..isto mnooogo preteruje.
cak sam gledao emisiju gde ga otac od "bosonogog" (koji je isto bio neki avanturista ,kad je bio mladji) savetuje da to vise neradi(kad je video na TVu,sta mu sin radi sa krokodilima itd...) jer ce pre ili kasnije SIGURNO nastradati...
to vam je ko sa profesionalnim vozacima..ako im se desi nesto strasno ,to je obicno iz nekih najnaivnijih situacija...voze milion km. i onda na nekoj krivini bez ikakvog razloga produzi pravo..sve bilo ispravno..kocnice..i ostalo..nije zaspao(pretpostavka) itd....
marfi je cudo...ili po srpski:necackaj mecku ...
opet kazem ..bas mi je zaoLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ma to stoji da se previse zezao sa opasnim zivotinjkama, ali da je nastradao od neke zmije ili krokodila nebi me toliko iznenadilo ali od "raze" koja je tako rekuci bezopasna (ovo je treca zrtva u zadnjih mozda 50god) stvarno iznenadjujuce.
Comment
-
-
nasao sam o cemu se radi
na stranici SNN ima dva videa
u prvom , njegov prijatelj prica sta se dogodilo , (bio je sa njim na licu mesta )
u drugom pricaju o toj zivotinji
http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/TV/09/0 ... index.html
Comment
-
-
Power of dreams !!!
Comment
-
Comment