Pouchna pricha!! :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Pouchna pricha!! :)

Bio sam srecan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju smo odlucili da se vencamo... Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me je vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra. Moja buduca surjakinja ima oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno sam video njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini. Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih.
    Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i proverim pozivnice za vencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvek zelela, a ja cu uskoro biti ozenjen. Rekla je da prema meni gaji osecanja koja ne zeli i ne moze pobediti. Rekla je da zeli da vodi ljubav sa mnom bar jedanput pre nego se ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni reci.
    Rekla je: - "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me." Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene.
    Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila. U tom trenutku primetih mog buduceg punca i zarucnicu kako trce prema meni.
    Zagrlila me i poljubila i rekla: - "Mili moj znala sam da si izuzetan.
    A moj punac je dodao: - "Ovaj mali test me uverio da dajem svoju kcer u prave ruke.
    Cestitam mladicu. Dobro dosao u porodicu."
    Pouka ove price je:
    "Uvek drzite kondome u automobilu."

I love my
  • Viper
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2004
    • 700
    • Kać

Odlicna prica svaka cast
    I DONT NEED SEX
    goverment fucks me every day!

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

...ma idi!
      ...najezih se...
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

ahhaahah , ovo je dobro
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Vladan
          CBC Senator
          • 18.08.2005
          • 248
          • Vuko.ebina
          • e46 325i

njena sestra tebi dodje svastika, zar ne?

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Ma de znam shta mi dodje

I love my

Comment

• TAZZ
              Banovan
              • 30.05.2005
              • 1409
              • NBGD,SERBIA

e pa kani......
              Prica je BLAGA JEZA....
              mada poenta nije za zanemariti...

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

kao sto kaze stara narodna mudrost - ako je zena IMENICA onda je svastika ZAMJENICA!
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• TheDoctor
                  CBC Senator
                  • 09.05.2005
                  • 299
                  • Keekendah City, Dukesland

je-bo-te!

to se stvarno desilo ili ono kao pricica bzvz?!
                  www.twowheelkings.de.vu

Comment

• vujke
                    Admin
                    • 29.09.2004
                    • 1673
                    • Mladenovac
                    • Daewoo Lanos 1.5SX

Lepo sto ste je nashli prevedenu, mada meni je bolje zvucala dok sam je citao na engleskom.. i malo je opsirnija cini mi se.
                    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

imam i ja nemacku verziju
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• *Egon*
                        CBC Senator XXL
                        • 31.12.2004
                        • 1232
                        • Beograd, Dorcol, N 44

Jel ima neko mozda kinesku verziju
                        Garaza
                        1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Kineska mi se zagubila negde probacu da je nadjem

I love my

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394
                            • tu iza coska(Milwaukee USA)

aj da mi neko posalje na PP englesku verziju ...
                            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

JEB'O JEŽA U LEĐA
                              Jedan Kragujevčanin seksualno opštio sa ježom po savetu vračare kako bi bio bolji ljubavnik, pa izbušen završio na operacionom stolu
                              KRAGUJEVAC - Tridesetogodišnji mladić iz okoline Kragujevca javio se na Urološku kliniku u Kragujevcu sa izbušenim penisom i obilnim krvarenjem. Narodski rečeno, opalio je ježa i nadrljao. Po savetu lokalne vračare, kojoj se požalio na svoj seksualni život, uhvatio je ježa s one strane puta, polio ga vrućom vodom da se upiša, od ježevog urina skuvao kaficu, a onda opštio s njim. Završio je na operacionom stolu u strašnim bolovima i izbušenim polnim organom.

Ovo je samo jedan od primera kako Kragujevčani pokušavaju da ojačaju svoju muškost i "osveže" seksualni život. Profesor dr Srećko Đorđević, specijalista urologije u Kliničkom centru u Kragujevcu, kaže da je momku koji je opštio sa ježom uspešno izlečio povrede, te da je naivni mladić uz pomoć lekara prebrodio sve muke. Profesor Đorđević kaže da se sve češće u svom radu susreće sa muškarcima koji se prosto iživljavaju nad svojom muškošću.

- Jedan od mojih brojnih pacijenta takođe je poslušao savet vračare za povećanje potencije i stavio testise između dva vodenička kamena. Na odeljenje je stigao sa neverovatnim oteklinama među preponama. Gotovo redovno se događa da nam na kliniku dolaze muškarci sa raznoraznim stranim predmetima u bešici. I oštrim i tupim. Kako bi pojačali ili izazvali erekciju, u mokraćni kanal stavljaju eksere, ukosnice, pa čak i zrna pasulja, a onda im to tokom odnosa uleti u bešiku - priča profesor Đorđević.

Kako je čuo od svojih pacijenata, zrno pasulja kasnije služi vračarama da prebajaju za bolji uspeh kod žena.
                              - Pre nekoliko godina imao sam pacijenta koji je stavio pijavicu na penis tokom erekcije, takođe po savetu vračare ili vračara. Nažalost, najčešći uzrok impotencije je psihološki, a ne organski faktor, ali ljudi pribegavaju raznim metodama kako bi postigli cilj - navodi dr Đorđević.

On kaže da nije retkost da se impotentni muškarci namerno povređuju kako bi imali opravdanje kod svojih partnerki zbog čega ne mogu da imaju polni odnos. Prošle godine dr Đorđević je Kragujevčaninu R. S. (23) prišio potpuno odsečeni penis, koji je i danas u funkciji. Momak je sebi sekirom presekao polni organ na panju, a samo zahvaljujući veštoj intervenciji profesora ostao je - muško!

Upotrebio je veliku sekiru, penis stavio na drveni panj i sa dva udarca se opasno osakatio. Odsečenu alatku je zatim okačio na drvo kajsije u svom dvorištu i tu sačekao Hitnu pomoć, koju su pozvale komšije. Kada je došao u kragujevački Klinički centar, bio je u kritičnom stanju.
                              - Penis je bio potpuno odsečen, uvijen u peškir. Pacijent je izgubio dosta krvi. Hitno smo ga, pod lokalnom anestezijom, uveli u hiruršku salu i operacija je trajala oko 45 minuta. Nisam verovao da će uspeti, ali sve se dobro završilo. Na sreću, R. S. je imao "dosta materijala", pa je imalo šta da se zakrpi i prišije - kaže dr Đorđević.

Na poslednjoj kontroli doktoru Đorđeviću se pohvalio da sve radi bez greške, skoro svakog dana, ali da malo oseća bolove kad se menja vreme. Kako kaže naš sagovornik, retko se dešava da se prišiveni penis "primi". Uglavnom se sve završava amputacijom jer krvotok ne funkcioniše i tkivo se ne hrani.

Kurir
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                              X