primetio sam , vecina ljudi dok toce gorivo na benzinskim pumpama , drze jednu ili dve ruke u dzepu ,
koja je fora toga ,
obratite paznju, lako je za uociti
Mozda u Americi, ovde ti pumpadzija natoci gorivo a ti samo platis.Mada to stavljanje ruku u dzepove nije ni malo pametno ako posle toga treba da uzmes u ruku pistolj za tocenje goriva.
meni su caleta zeznuli tamo u zarkovu na onoj yugo-kop pumpi....nisam siguran da sam pogodio naziv uglavnom on je rekao ovom liku da sipa i otisao da plati 1000din i kad se vratio ovaj je vec sipao drugom....
Gde bre pumpadzija sipa gorivo?Na eco pumpi sipaju pumpadzije i to je to.POnekad na jugopetrolu.
A na kojim to pumpama u Srbiji ti sam moras da tocis gorivo a radnici na pumpi cekaju samo da ti naplate? .U opisu radnog mesta im je da ti radnici napune rezervoar a ako to hoces ti licno da uradis to je tvoja stvar .
Na svim renoviranim NAP-ovim pumpama (skoro sve u Novom Sadu) su na samouslugu...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
što je po meni krajnje glupo i ne vidim dobre strane tog sistema.
-veća gužva se pravi(sporije ide)
-smrde ti ruke
-kada već toliko plaćam to gorivo i znam da me kradu oću makar da se ne smaram kad ga punim
Ma kad je samoposluga tocenje ide "brze",ali zato problem i guzva nastaju kod placanja.Svako sipa pa ode do kase da plati,a kola stoje na pumpi pa onaj iza ne moze da sipa,pa se pravi guzva....
Na to je Ricer mislio kad je rekao da se pravi guzva
Comment