tocenje goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vega
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2006
    • 324
    • Beograd

@sky
    bato, tu kod tebe natocis, gurnes karticu u aparat i sve je gotovo in no time. A i pumpe su masala sa 10-12 pistolja pa nema guzve (bar tamo gde sam ja bio). Ako vec ides na kasu postoji externi salter koji sluzi samo za naplatu goriva. Kod nas generalno ima manje pistolja, obavezno ides do kase gde se zabodes u red sa ovima sto kupuju smoki iz marketa, pa onda liku ispred nece da prodje kartica jer imamo usrane veze, pa...
    ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• bojan
      CBC Senator
      • 29.08.2005
      • 232
      • novi beograd

što je po meni krajnje glupo i ne vidim dobre strane tog sistema.
      e pa ti ne vidis ali oni vide i to veoma dobro nemaju vise na svakom crevu po pumpadziju (manje troskovi za njih) sto mislim da je im je dovoljno da ih "ukinu"

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Originally posted by SAAB PoWeR
        pa nije valjda da svuda po srbiji radnici pumpi toce gorivo , koi je to napredak , pa ja ovde u usa stalno moram sam tociti ...
        Jel ti nije palo na pamet da je radna snaga u srbiji jeftinija vise od 10 puta

Inace, imam par drugova koji zive u Kini, i kaze da u svakoj od zgrada u kojoj su ziveli (nikakva ekskluziva) ima lift-boj. Mozes sam da pritisnes dugme, al kinez kosta 50e mesecno....podeljeno na 100 stanova

Comment

• Rubi
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 519
          • Beograd

Na Puntu (i novom, i starom, izgleda da je Fiat malo "suzio rupu") dolazi do povratka goriva kad se sipa, pa mora malo sporije da se toci. Zato gledam da uvek sipam sam. A i zabavno je :-) Tad obicno sa obe ruke drzim crevo (jednom kontrolisem protok, a drugom pridrzavam), da mi ne iskoci ako se gorivo vrati. Ruke u dzepovima drze ovi sto vuku "tenkove" sa rezervoarima od 70-100l, pa mogu i cigaretu da zapale, dok im se natoci...
          (\__/)
          (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
          (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Ivvan
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1574
              • Nis
              • SAAB 9000

pa na renoviranim (ne prosirenim pumpama) nema samoposluge,a ovde gde ima ima jedno 6-8 mozda i vise pumpi,ali dzabe kad ima jedna ili dve kase pa se sve svodi na isto opet,cekao il ne cekao placas 88.80 po litru
              Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• SAAB PoWeR
                CBC Senator XXL
                • 26.04.2005
                • 1394
                • tu iza coska(Milwaukee USA)

Nije svuda u US da sam sipas gorivo.U nekim drzavama je zabranjeno da izlazis iz kola i sam sipas gorivo.
                prosao sam celu ameriku uzduz i popreko ni sam neznam koliko puta , jos nigde nisam naleteo na pumpu da nesmes sam tociti gorivo
                u usa imas pumpe koje imaju FULL , ali za to placas ekstra , dok za kamione takodje imas na nekim pumpmama FULL servis (jako malo) gde ti i sajbu operu i za taj servis neplacas nista ekstra .

neko je pomenuo prljaju se ruke
                ja vec godinama sam tocim gorivo i jos nikada nisam osetio miris benzina na rukama , A NEKORISTIM RUKAVICE
                _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Nikola
                  CBC Senator XXL
                  • 29.09.2004
                  • 975
                  • Indjija/Vojvodina

Na nekim pumpama kod nas za kamiondzije imas besplatan rucak ako naspu odredjenu kolicinu goriva na toj pumpi.
                  Devojcice koje peru prozore imas skoro na svakoj pumpi (bar sto se Vojvodine tice), i neces se brukati da im ne das neki sitnis
                  .:Cuore Sportivo:.
                  Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• Skyline GT-R
                    CBC Senator XXL
                    • 13.02.2005
                    • 806
                    • Chicago - My Kind Of Town

prosao sam celu ameriku uzduz i popreko ni sam neznam koliko puta , jos nigde nisam naleteo na pumpu da nesmes sam tociti gorivo
                    Probaj u NJ state-u

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Kod mene u Čačku je zabranjeno da sam sipaš gorivo, što mi definitivno ne smeta.....tako bar mogu da držim ruke u džepovima dok je tankiranje u toku!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

neko je pomenuo prljaju se ruke
                        ja vec godinama sam tocim gorivo i jos nikada nisam osetio miris benzina na rukama , A NEKORISTIM RUKAVICE
                        Probaj da sipas dizel bez rukavica da vidis kako ti tada nece smrdeti ruke

Comment

• HotDog
                          CBC Senator XXL
                          • 06.05.2005
                          • 965
                          • BSG 75 (011)

ja vishe volim sam da tocim, narocito kad vidim kako neki sipachi cimaju vratanca i rvu se sa poklopcem, neka hvala. A i ja otresem sve iz pishtolja, kao kad pi*am

Comment

Working...
                          X