Mnogo los potez u 10... Ne postoji ta kornjaca koja nije razbijena... Nemoj dzabe da trosis ress...
Verovao ili ne, mene je lik fore radi napao, iako nisam imao ress i brodove na planeti (u Uniji 7 gde odbrana ne moze da se reciklira), i unistio skoro pola odbrane, a imao sam oko 2500 raketobacaca, 3000 malih lasera, 300 velikih 200 gausa, 400 jonskih topova i cak 120 plazmi....
planiram da radim samo bombardere i to samo zbog odbrane drugih igraca, posto je krajnje vreme da se stane na put kornjacenju
nemam puno , jdno 300 komada , al biti ce , kad tad
eto
ima na .orgu , neki su isto tako nesto isplanirali
!! [.OGP] Operation Ground & Pound: A Warning To All Turtles !!
What is Operation Ground & Pound (Or .OGP)?
Operation Ground & Pound is a small group of players who just so happen to have rather large fleets. This group currently consists of fishtremble, L5, and myself. We are a union (or suballiance) working together and fighting a common goal.
What is the goal of this operation?
Operation Ground & Pound simply has one goal - to rid Universe 4 of turtles by any means possible. Using our fleets, using IPMs, creating missiling colonies, or using massive amounts of Death Stars...we will do whatever it takes to destroy the turtles of this universe.
Pa pazi, nisam spomenuo da je pre toga fore radi, ukupno ispalio 60 raketa,a 50 sam imao za odbranu... Neki freak... Mada mi nista nije odgovorio, mislim da se sveti zbog nekoga koga sam ja zgazio!!!!
Inace, SSF me opasno spijunira, a Lajko Felix posebno...
Koliko vi ljudi imate poena?Drugo,jel ima neki nas veci savez u uni 10?Ja i ortak smo oformili savez,ali imamo gomilu komsija u vecim savezima,a ja sam poceo da napadam neke...
Graditi odbranu je teška smrt...
Možeš samo gledati kako dolaze brodovi (ili rakete) i ruše ti sve,a ti ne možeš ništa.
Ja lično volim da lupam kornjače...
Evo baš je prije nekoliko dana kolega čitav dan reketirao lika i onda ga odrajdao a što je najžalije ovaj je bio online
I evo ga opet pravi odbranu tako da pripremamo zajedničku akciju
@Eon Ne znam da li sam te napadao prije ali od onog trade-a nisam te skenirao, a Lajko šta radi to već ne ulazim
p.s. moj nick tamo je vipow, i ne da sam se smorio zbog ovoga nego razisljam da prekinem da igram.
btw, sinoc i jutros sam uradio 2 ninje od po 20% sansi za mesec
Prva je bila opet onom liku Vulak for Al Capone, koji me je vijao par nedelja posle ninje koju sam mu uradio i dobio mesec. Nije uspoe da me stigne, ali zato sam ja njega docekao
On je u top100, ja 1250 na listi
p.s. moj nick tamo je vipow, i ne da sam se smorio zbog ovoga nego razisljam da prekinem da igram.
btw, sinoc i jutros sam uradio 2 ninje od po 20% sansi za mesec
Prva je bila opet onom liku Vulak for Al Capone, koji me je vijao par nedelja posle ninje koju sam mu uradio i dobio mesec. Nije uspoe da me stigne, ali zato sam ja njega docekao
On je u top100, ja 1250 na listi
eh , gadno ti je to kad radis sve u sekundu ili dve
al dobro ti je onaj rekao, sekunda dve je do servera, iako je mozda i moglo da si lose nesto sracunao( ako saljes sa meseca, sve je u 3 minuta ), al ako si video na pregledu prvo svoju pa njegovu u 2 sekunde, onda je bas glup bug koji te je zeznuo
Comment