Da, bas je glupo, inace poslato je 2.5 sati pre napada, i lepo celo vreme odbrojavalo 2sec pre njegove flote
OGame
Collapse
X
-
Originally posted by CorsaKoliko vi ljudi imate poena?Drugo,jel ima neki nas veci savez u uni 10?Ja i ortak smo oformili savez,ali imamo gomilu komsija u vecim savezima,a ja sam poceo da napadam neke...
Prestao sam sa gomilanjem odbrane i peglam laganica... Ovaj Black Knight nishta ne radi, tako da cu napustiti savez i postati freelancer.Nemash nishta od takvog saveza (samo da znash).
Comment
-
-
Vjerovatno je do laga na serveru...ili nekog bug-a
Ne znam, jedino sledeći put šalji da dođe 5-6 sekundi prije njegove flote
A ne znam zašto preporučuješ čovjeku da gradi antibalističke??? Ne kontam kakve one veze imaju sa napadima???
P.S. kada pobjelite ostalima biće gadno.....
Comment
-
-
@Goranp
Cekaj bre, vi u savezu nemate neki dogovor, ko koga i zasto?!?!
Mi gledamo da ne diramo saveze sa kojima nismo u ratu, a sa vecinom jesmo!!!!!!
A pojedinci padaju kao kruske!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by killazOriginally posted by CorsaKoliko vi ljudi imate poena?Drugo,jel ima neki nas veci savez u uni 10?Ja i ortak smo oformili savez,ali imamo gomilu komsija u vecim savezima,a ja sam poceo da napadam neke...
Prestao sam sa gomilanjem odbrane i peglam laganica... Ovaj Black Knight nishta ne radi, tako da cu napustiti savez i postati freelancer.Nemash nishta od takvog saveza (samo da znash).
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Vidim da u SpeedSim-u ima opcija "Višestruka paljba", koja u zavisnosti da li je ukljuchena ili ne, drastichno utiche na rezultat simulacije. Neko je spomenuo da ne treba biti ukljuchena (chini mi se)..?
Comment
-
-
uf
meni uvek stoji ukljucen, ali
kad sam racunao rusenje satelita, bilo iskljuceno
i kostalo me deuta sto sam morao da saljem deut jednom savezniku pa bar 3 puta vise posto je morao da digne vecu flotu - a on nije racunao, posto jbg, valjda ja znam koliko treba
zato rapid UVEK ukljucen
pogotovo ako saljes krste na l lovce ili raketobacaceBolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Sad sam malo mleo po tudjoj odbrani i vidim da nekih 35% odbrane u UNI10 leti van planete, ostatak ostaje i dalje.
SpeedSim je super, samo shto ne daje dobre kalkulacije vezano za deo rushevina iz odbrane u UNI10 (prikazuje manje).
Comment
-
-
@eon Opušten savez, zezanje kao što je i naziv
Vi iz SEF-a ratujete sa svima a i ima vas kao mrava.
Ja razbijem nekoga od vas (stvarno ne gledam ko je) i odmah mi neki članovi saveza koji su iz BG prenose kako ne bi trebao napadati... bla bla
Onda popizdim i kontam sve da rokam ali opet neću zbog par ******
@drago sim je po meni veoma loš i ne može da se poredi sa Speed Sim-om
Istina novi Speed Sim zna da zezne ali zato starija verzija je zakon
Po meni su krste zakon jer su super brze i odlične kao pratnja malim transporterima za pljačke... čiste pljačke
E sad rapid fire treba uvijek biti uključne u Speed simu
Svaki brod ima na nešto rapid fire - ili ti šansu da ponovo opuca
Da ste član mog saveza to bi ste znali
P.S. niko nema rapid fire na velike lovce
Comment
-
-
Pronashao sam bug u SpeedSimu.
Male transportere tretira kao da koriste impulsni pogon, s'toga ako ih poshaljesh zajedno sa recimo velikim lovcima ka nekoj planeti dobijash krace vreme putovanja nego shto je realno..
Eto chisto da znate i proverite.
Comment
-
-
@Goranp
Jbg, ja poceo da igram na preporuku ortaka, pa iz SC smo automatski presli na ovaj savez SEF....
Znam sta pricas za broj, ali 2/3 ih ne igra aktivno!!!!!
A razbise nas svi...., sa svima smo u ratu!!!!
Sada me kida neki youthalien na neke tri planete u 5 galaksiji, gde nemam ni flotu, ali docekacu ja njega...Vec sam mu skenjao odredjen br BB, pa je popizdeo...
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
@eon Inače si mi blizu pa bi ti vjerovatno jednom dohvatio flotu... ali sada od toga ništa
@killaz Sasvim je moguće da speedsim ne računa to dobro ako nisi uneo svoje tehnologije...
Neki brodovi idu na jednu tehnlogiju ali pređu na drugu kada je razviješ na određen nivo
Iskreno nikada ne gledam vrijeme u speedsim-u tako da to nisam ni primjetio.
Comment
-
Comment