Explorer zeza :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Explorer zeza :(

Internet Explorer me odavno zeza pomalo, ali sad vec pocinje da nervira. Evo na Cannonu na primer, kada pri kucanju nove poruke pritisnem link JOS SMAJLIJA ispod ovih koji po defaultu stoje tu, otvori se novi prozor sa dodatnim smajlijima, i kada kliknem na nekog od njih, on bi trebao da se "ubaci" u text. Medjutim, koliko god ja klikato po njima, IE to ne kapira i ne ubacuje nista.

Kako ovo ispraviti, jer se ne desava samo za Cannon popup prozor sa smajlijima nego i u par drugih programa gde ta funkcija mora da radi inace uopste ne mogu da uradim to sto mi treba
    The difference between men and boys is the price of their toys
  • sn00py
    CBC Senator XXL
    • 15.08.2005
    • 851
    • Belgrado

Najbolje i najefikasnije resenje je mozilla...
    Koliko sam samo glavobolja iskulirao od kad sam presao na firefox...

|hehe zvucim sam sebi kao onaj teleshop |

BMS team

Comment

• Goranp
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2006
      • 436
      • Banja Luka

Instaliraj IE 7...

Moja preporuka:
      www.firefox.com
      www.opera.com - najbolji iako ga slabo koristim
      www.flock.com - njegovo vrijeme tek dolazi
      Banjaluka Blog
      http://gradbanjaluka.blogspot.com
      Tattoo Picture
      http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

IE7 i imam, radio lepo i pre mesec dana poceo da ********.

Sve ostalo sam isprobao i ipak bih da ostanem na exploreru, mada ne bih da resavam problem tako sto cu ga gurnuti na stranu, dakle ima li ko resenje BEZ menjanja browsera?

Comment

• Corsa
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2005
          • 450
          • Beograd

IE je pun sigurnosnih rupa,tako da si verovatno pokupio nesto na netu..Ako vec neces da menjas browser(sto je najpametnije),onda procesljaj komp antivirusnim i anti-spyware,malware programima(naravo sa novim definicijama)...Ipak,savet je Oper,brza je ,lako se koristi...Navici ces se...

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Iskljucen javascript?
            Sedmicu sam probao na 15 minuta, i za to vreme me 10puta obavestio da je to sto pokusavam da uradim(recimo otvorim neku stranicu ) bezbednosni rizik i preporucio da disableuje tu opciju. Prodji kroz options, vidi el ima nesto sumnjivo...

off:
            zanima me razlog zbog kog si se vratio na IE. Aj da spadas u one sto koriste net na 20min mesecno, pa da te ne zanima ni da probas nesto drugo...to razumem, al da znas da ima nesto sem IEa i da je usput 87 puta kvalitetnije...Zasto?
            Naravno da se ne odnosi samo na tebe, zanima me generalno stav svih IE usera...

Comment

• Goranp
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2006
              • 436
              • Banja Luka

Moj prijedlog ti je da pokušaš sa IE6 da vidiš može li...
              IE7 je još u testnoj fazi,ali rađen je tako da bude mnogo manje ranjiviji i zato su mnoge funkcije isključene

A i IE više nije toliko bugovit kao što je bio pa ga i ja više ne pljujem...
              Inače Firefox koristim od 0.6....
              Banjaluka Blog
              Tattoo Picture

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Radio je lepo do pre mesec dana, i onda poceo da zeza, odjednom i bez nekog posebnog razloga. Komp redovno cistim i zasticen je Kasperskim Ad-Watch-om redovno updateovanim. Kada se jednom podesi, IE7, meni licno radi sasvim lepo, bez nekih trzavica, suvisnih pitanja i slicnih gluposti.

Operu, Firefox i Mozillu ne volim jer...sta znam, preterano su mu kitnjasti i interfejs mi nije...ma ni sam ne znam, bice i da moc navike cini svoje. IE7 sa otvaranjem prozora po tabovima mi savrseno radi, osim ovog zeza...Javascript, kako mislis iskljucen, ja ga nisam pipao, gde bih to mogao pogledati? U greskama mi javlja da "automation" nije podrzan ili ukljucen, e sad kako se on iskljucuje i ukljucuje ja pojma nemam.

Comment

• Goranp
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2006
                  • 436
                  • Banja Luka

Ne koristim IE7 ali pogledaj Tools-Internet Options - pa Security tab i tu imaš Custom Level pa bi tu trebalo da bude i Java Script i Active X
                  Banjaluka Blog
                  Tattoo Picture

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

I men zeza, neko ili sam ja isključio neku javaskript ili aktivex opciju i sad ne mogu da gledam neke linkove. Imam i Operu instaliranu pa sam probao i sa njom radi, znači zabranjeno je negde a ovih dan sam jedno dva ziliona puta apdejtovao Flesh plejer
                    Kad se već pita, koristim Avant brauser što je isti onaj stvar kao i IE.
                    Kod opere i drugih me nerviraju bokmarkovi, ja imam jedno pola tone i jedino Avant otvori sve preko celog ekrana, ostali šetam tri dana mišem dok ne dodjem do pravog i kad se zezneš sve ispočetka...
                    Možda i ovde ima da se to podesi ali nisam baš našao...

Uglavnom treba instalirati OS2 i netscape
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• alt+64
                      CBC Senator XXL
                      • 27.02.2006
                      • 571
                      • bgd

Znaci ladno pola sata nisam mogao da nadjem de se podesava js

Evo ti ovamo slikovnica, pa probaj.
                      Eventualno, ako nece ni to, mozda da probas da dodas cannon u trusted sites.

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Nope, nije to...

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Ne bi da tupim mnogo ali fire fox uopshte nije slikovit.Bash je "prosto" uradjen i pregledan je i interfejs je praktichno identichan kao kod IE.
                          Znachi od kad sam ga instalirao progledao sam bukvalno.Mnogo brzhe mi radi i stabilniji je.Eto imao sam onaj problemchic sa prozorom i bookmarkom ali i to je sredjeno.
                          Ko zna shta je kod tebe sa IE mozhe da bude neka sitnica a mozda je i neki bug zheshci.Neverujem da ti nije palo na pamet ali uzmi i reinstaliraj ga pa ako se opet desi prelazi na drugi browser

I love my

Comment

• The Punisher
                            CBC Senator XXL
                            • 01.03.2006
                            • 503
                            • Beograd Wozhdovatz
                            • Ford Taunus TC1

Probaj Maxthon, ja ga pored FFkoristim odavno, on izgleda isto kao IE ali je bolji:
                            Maxthon browser is a Chromium fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now for safer online browsing experience
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Ma imam i par pluginova na koje sam se navikao i fale mi kod drugih browsera a rade samo na IE, naravno. Windows update nece da radi ni sa cim drugim. A i ovo okruzenje u kojem pokusavam da napravim sajt nece da radi kako treba ni sa cim drugim osim IE, odnosno neke funkcije nedostaju.

Comment

Working...
                              X