gasi se 15.10. ove godine.
Neckermann Srbija zatvara firmu
Collapse
X
-
Mislim da ni nisu imali neke deal-ove zbog kojih treba zaliti.
Zasnivanje poslovanja na ne placanju carine i nije neki ozbiljan posao.
Na kraju smo opet mi obicni kupci izvukli najdeblji kraj, zbog nerazumnih carinskih nameta za svaki paket koji ima vecu vrednost od 20eur zajedno sa postarinom.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Stvarno ste bolesno zlobni.
Ko koga tera da kupuje? Ne radim za Nekerman ali komentari poput "dabogda da komsiji crkne krava" ne postoje cini mi se nigde osim u Srbiji. Ako vec neko ne radi po zakonu treba ga odrati kaznom a ne biti licemeran. Kakva korist od toga? Neko od onih za koje ste vi sami glasali je uzeo lovu ne brinite inace to ne bi trajalo ni tri dana pod tim uslovima.
Ja se uvek radujem da ima sto vise izbora i konkurencije a vi kako pisete volite vise mrak. Nije bitno kakav je ko i ciji je. Na stranu to da nisu poslovali zakonski korektno. O tome ne odlucuju direktno obicni ljudi. Ja se samo bojim da su razlozi zatvaranja drugaciji jer se zna da pacovi prvi napustaju brod koji tone. Danas Nekerman, sutra neko drugi a prekosutra ostaju jos samo Kinezi eventualno.
Comment
-
-
Kad već pominješ Kineze, čini mi se da veoma uspešno čiste konkurenciju na svetskom nivou.
A, Nekermanu pre svega zameram kvalitet onog loma(nazovi robe) što su prodavali po Srbiji, ko da smo Indijanci.........Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Mislim da je vrlo neodgovorno prema sebi kupovati nesto na SAMO na osnovu kataloga i neke lose slicice. To bi trebalo biti potkrepljeno i garancijama i preporukama bar nekog ko je to video, probao, zna sta je to i sl. Kataloska prodaja je sasvim ok (cak i vise od toga), ali mora biti propracena odredjenim preduslovima, koje Neckerman nije ispunio.
Drzava ce vec naci nacin (kao i uvek) da se zastiti
Comment
-
Comment