Originally posted by dranix
pre koju godinu, imali smo varijantu da kao fizicka lica dovucemo nesto od preko (npr. narucimo preko neta) u vrednosti od 100e i na to ne platimo neke sulude dazbine

neckerman je to radio na veliko, nekom je zapalo za oko ili zasmetalo u poslovanju, resio da ugasi taj nacin kupovine, okrenuo veze i vezice i eto nama 100>20e ogranicenje. Za sve, ne samo za neckerman.
dakle, nije stvar zlobe i da komsiji crkne krava nego je komsijin posao nekom levom zasmetao pa su ga ogranichili - ljudi nemaju vise od nekermana da naruce, a oni pismeniji su takodje ogranicheni na tih 20e, pogotovu sto te pismenije ne interesuje mozda ono sto ima u nekermanu nego nesto sto nije roba siroke potrosnje koja se donosila preko nekermana.
Tako da kako god okrenes, MI imamo stetu, zato i kazem, yebe mi se bas za nekerman ko firmu - i malom trgovcu je profit najbitniji, tako i nekermanu, ne isplati mu se, a mi mozemo samo da placemo

Ako je nekerman kriv za to da se ogranici na 20e uvoz, onda, da, $#@^&! nekerman, sto se mene tice, zasluzio je i na lomachu da ode(opet da naglasim, ako su oni krivi za to 100>20e)
Comment