Drzim te za rec , inace ako nekom treba malko veca rezolucija ima lg204wt POZ
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Uzeo sam skoro sebi na poslu Samsung 940BW... Nije loš... može više kolona u Excelu ili Accessu da stane na ekran Voleo bi da je 1600x1200 to bi bilo extra...
Jee, za LG L204WT je izgleda stvarno jagma. trebao je juce da mi stigne, ali kazu da Koreanci zbog nekakvog praznika nisu isporucili kontigent, ceka se prva nedelja Novembra. A zaista je frka naci ga u prodaji. Prodavac kod koga sam narucio bio je vise nego poslovan, dao mi je na poslugu (dok ne stigne moj) monitor iz prodavnice po mom izboru. Nisam hteo da budem dzukela pa da uzmem Samsung 971p, pokupio sam 920N. Mogu reci da je sasvim dobar, bez obzira sto je na dnu klase od 19". A kad stigne LG... pa, cujemo se.
Ja ima Samsung 205BW...hm za te pare je odlican...naravno nije sampion u brzinu niti je kontrast bog zna sta ali radi posao i vise nego dobro...mislim bez PVA panela nema price o nekom extra monitoru ali samim tim i cena drasticno se povecava.
Nove matrice su cudo(osim za dtp) , btw nije losa slika ni na lcd u od 32" hihihih a ima ih za oko 680e
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
ako je prioritet CAD, Proengeenier...odnosno modeliranje...a malo mesta
Ovako stoje stvari...
Razmisljao sam o Samsungu SyncMaster 941BW- koja je razlika izmedju 940 - 941?.Jako mi je pogodno to sto bi palete mogao da smestim sa strana...a sta je sa geometrijom? jel jako nezgodno? kakve su linije, jesu tackaste?
kako stoje stvari u igrama, posto su mi one nekako benchmark posto imam iskustva sa CRT-ovima...
Comment