ma najkrvavije je to,sto ovaj sto se izivljavao kao debil(sta ce mi ovo "kao"? ).. nije podneo to kao covek..nego skiči oko kola ko prase kad se udene u prošće
možda je tu fora,da im čovek ostavio auto da mu izmedju ostalog i zamene zadnje gume-točkove..a oni kao ajde da ih izližemo,ionako će da se bace.. pa još i to da snime.... ihaj...mangupi.....
skvik skvik .. prasići..... daj aparat daj ... vode ,vode....
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
A moze li nekako da se ovi snimci sacuvaju na racunaru a ne samo da se pogledaju? Meni je trebalo preko sat vremena da se sve ucita pa je malo glupo da ne mogu da sacuvam na racunaru!!!
Pa./..
Skines GOOGLE VIDEO PLAYER....
INSTALIRAS...
Pa odes na link od filma...
Kliknes DOWNLOAD...
kad te pita open ili save...
Ti rekni njemu SAVE...
on skine link na COMP...
Kliknes na taj link... otvori se GOOGLE VIDEO PLAYER, koji rekne da treba da skida xxx vremena i da ce sam poceti da pustja sekvencu kad skine...
To Vam je procedura GOOGLE VIDEO, ko hoce...
ja tako radim na GOOGLE vec godinicu dana...
@DJDexy .... copy link od filma i paste u gornji prozor od widgeta... zatim klikni na desnu strelicu na tom prozoru na widgetu...on malo "promulja" i pojavi se download dugme na sredini widgeta..i onda samo klikni na njega i pojavice se download u Operi...
video bude u .flv exstenziji...mozes da ih pustas sa Viplay pleyerom naprimer: http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=viplay
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment