Sinoc me zaustavlja murija, ja reko rutinska kontrola. Spustam ja staklo trazi ovaj dokumenta i kaze molim vas izadjite iz vozila, ja izadjem kaze on pogledajte ne radi vam prednji levi far. Je l' imate sijalicu da zamenite to i je l' imate opremu u opste, ja odem do gepeka pokazem mu sve i pitam ga da se parkiram pored njih (sve se desava na parkingu glavne ulice), uzmem ja cackam tamo, nisam menjao nikad sijalicu na astri pa mi je bilo zajebano, trebam da skidam akumulator, ali ne mogu da odvojim neka sranja... pitam ja tog sto me je zaustavio da li mogu da zovem caleta, a on mene pita da li si otklonio kvar, ja kazem nisam, i on uzima da pise prijavu, ja reko cekaj da zovem caleta, ovaj me ne **** ni 5 posto. ja zovem caleta, kaze on evo ja dolazim, ali ja mu kazem da nema potrebe jer ker vec pise prijavu.
Prica mi cale da je on jednom samo menjao sijalicu i da se zesce ********o oko toga, pa nije bio nadrkan zbog moje nesposobnosti.
E sad kako je saobracajac to mogao da uradi?
Pandur mi je ukazao na kvar i sad ako ja nisam ekspert i ne umem da otklonim neki kvar ja sam se iskljucio iz saobracaja parkirao i ja sad mogu da ostavim taj auto na parkingu i odem kuci peske. Kako ja u opste mogu da znam da mi je crko far u veoma osvetljenoj ulici? mogao sam zvati i ****nu slep sluzbu ako treba...
WTF do I do???
Prica mi cale da je on jednom samo menjao sijalicu i da se zesce ********o oko toga, pa nije bio nadrkan zbog moje nesposobnosti.
E sad kako je saobracajac to mogao da uradi?
Pandur mi je ukazao na kvar i sad ako ja nisam ekspert i ne umem da otklonim neki kvar ja sam se iskljucio iz saobracaja parkirao i ja sad mogu da ostavim taj auto na parkingu i odem kuci peske. Kako ja u opste mogu da znam da mi je crko far u veoma osvetljenoj ulici? mogao sam zvati i ****nu slep sluzbu ako treba...
WTF do I do???
Comment