Ova Buba je bila totalni shkart, narochito je limarija bila propisno propala nakon vishegodishnjeg tavorenja na otvorenom. Autu je registracija bila istekla poodavno, vlasnik je odavno "otpisao"...
A onda je jedan lokalni momak "entuzijasta" kupio Bubu za neku sicu i odluchio da je preobrati u Bubu Cabrio
Sredjivanje je trajalo preko 7 meseci, a momak je uglavnom sam odradio posao uz pomoc prijatelja (auto-limara) oko limarije. Zamenjeno je dosta delova veshanja, motor odradjen "od nule", limarija preoblikovana i ono shto je ostalo na autu od nje je detaljno obradjeno...
Na kraju je odradjeno farbanje, postavljene feluge, ubachena su sedishta od eco-kozhe, muzika i fancy volan, pedale i ruchica menjacha. Dechko ima jedva preko 20 godina, shta reci =] Jedino mi se ne svidjaju ovi retrovizori, ali Bozhe moj.... Bitno je da je auto trenutno glavna "atrakcija" za devojchice
Auto je inache ponovo registrovan. Momak kazhe da je do sad ulozheno oko 3800 evra, a pojedine sitnice ce "u hodu" da dodatno sredjuje i menja shta treba... Lik je za medalju, znachi automobili su mu totalna manija =] Za 15-20 godina, ko zna...

A onda je jedan lokalni momak "entuzijasta" kupio Bubu za neku sicu i odluchio da je preobrati u Bubu Cabrio

Na kraju je odradjeno farbanje, postavljene feluge, ubachena su sedishta od eco-kozhe, muzika i fancy volan, pedale i ruchica menjacha. Dechko ima jedva preko 20 godina, shta reci =] Jedino mi se ne svidjaju ovi retrovizori, ali Bozhe moj.... Bitno je da je auto trenutno glavna "atrakcija" za devojchice

Comment