Post izmenjen, i na njega nalepljno POVERLJIVO
Generalna motora. Kako ispitati?
Collapse
X
-
Ma ne brini...Originally posted by killaz
Psssssst! To bi trebalo biti iznenadjenje za 26-ti! I ovo je previshe shto sam rekao koji je motor.
Ej Dora, super odgovor - kompletan chini mi se...
Originally posted by NikolaKoji auto je u pitanju, to manje-vise. Vazno je da je Alfa i da ima boxer pod haubom
to je najbitnije
Comment
-
-
A ja prodao Alfu Juniora i Djuliu za 500 evraOriginally posted by NikolaPazite ovaj oglas! Nije li zanimljivo?
ALFA Sprint (1987), registrovan, nije stranac, 750 EUR, hitno. 063/879-2984
A ni ovaj nije los:
ALFA Sprint (1988), odlično stanje, 2.000 EUR. 011/394-1767
Comment
-
-
Ova za 2000e je malo cuknuta napred i pukla joj je soferka,ali lik uz nju daje jos jedan motor!Originally posted by NikolaPazite ovaj oglas! Nije li zanimljivo?
A ni ovaj nije los:
Comment
-
-
A ti si tajOriginally posted by DoraA ja prodao Alfu Juniora i Djuliu za 500 evraOriginally posted by NikolaPazite ovaj oglas! Nije li zanimljivo?
A ni ovaj nije los:
To je kupio moj drugar Vlada.
Kako to nisam znao ranije
Pa dobro Doro sto nesto nisi rekao
Comment
-
-
Originally posted by Dora
A ja prodao Alfu Juniora i Djuliu za 500 evra
Pa dobro Dora, kako nisi Alfiste na forumu obavestio pre prodaje. Valjda smo mi majku mu imali neku prednost?
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Comment
-
-
Nemo' da mi oftopingujete temu breah! Btw,
Giulia i Junior za 500 e?!?!?
Comment
-
-
-
-
A ako cemo pravo ni killaz nije daleko od dobre kupovine
Inace killaz ako motor ne bude valjao, ima 1.7 8v ocarinjen za 350 Evra, sto znaci da neocarinjene mozes da biras za 150-200
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Pa što nisi pitaoOriginally posted by SashaOriginally posted by DoraOriginally posted by Nikola
A ti si taj
To je kupio moj drugar Vlada.
Kako to nisam znao ranije
Pa dobro Doro sto nesto nisi rekao
Ako ga znaš, reci mu da je rezervoar ostao i da ga čuvam, ako mu treba
Comment
-
-
Pa to je bilo letos ili proletos a onda nisam znao ni za jedan forum pa ni ovajOriginally posted by NikolaOriginally posted by Dora
A ja prodao Alfu Juniora i Djuliu za 500 evra
Pa dobro Dora, kako nisi Alfiste na forumu obavestio pre prodaje. Valjda smo mi majku mu imali neku prednost?
Paziću ubuduće
To sam radio neku trijestrojku generalnu motora i limarije i deo novca sam uzeo tu juniorku koja je bila u lošem stanju. Mislim lepo ke izgledala ali tona plastike. Djuliu sam kupio samo zbog motora i ostatka što pasuje. Započinjao sam tri puta da je sredjuem i jednostavno se nije imalo vremena. U medjuvremenu sin stasao za kola i ako to napravim eto meni nesanice, ode ali mi je žao i danas. Za godinu dve ću kupim nešto takvo opet, ima da ugradim gas i to sekvencijalni i da napravim veliku nalepnicu "OBIŠAO VAS JE AUTO NA GAS"
Comment
-
-
Sto nisam pitao....
pa kako da znam!?
OK reci cu mu.
Laki sory za ovoliki off...
Comment
-
-
Comment