Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
super snimak... muzika.. i sve.. ko je odrastao i "gluvario" pa SKCu .. akademiji..domu omladine...i mnogo jos toga....zna o cemu se radi..
trebao si samo da stavis .. namenjeno za 33+
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Kao prvo ja nisam ovo snimo, ali oni koji su 33+ a ja jesam znace "snagu" ovog snimka...
Moja greska jeste sto mozda nisam to stavio u napomeni, ali oni kojima se ovo bude svidelo znace i zbog cega.
Da rezimiram ko razume shvatice
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ja imam 27 godina i nisam isao po SKC-u i nisam studirao na filoloskom, ali sam bio cesto na zvezdinom stadionu, prolazio svim ulicama, nalazio se sa drustvom na mestima sa snimka i zato kad vidim te delove Bgd. meni je drago.
pa dobro .. nista lose nisam mislio... ali zbog muzike i svega(glavnog aktera) .. verovatno nisi slusao EKV i partibrejkerse ... a kad sam rekao akademija..podrazumeva se FLU (mislim..bilo je piva u podrumu kad vise nista nije radilo )
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ej bre, samo sam zeleo da nesto lepo, ili sto se gubi podelim sa vama!!! Kome je ovo smor, izvinjavam se sto sam pogledao i hteo da podelim sa vama...
Kome je ok, znaci da neke stvari koje vrede ili imaju materijalno nemerljivu vrednost, treba zabeleziti i pothraniti u zivotnoj arhivi. Mislim da je "pisac" ovog materijala to hteo. Po meni je uspeo
E a da ne zaboravim da sam ovo gledao dak sam bio preko bare mislim u pojedinim trenucima "isekao bih uzduz vene, da se zakrpiti ne mogu" mislim da bi me ono sto se zove nostalgija ubila totalno.
Zato Luna-Chico, znam o cemu pricas ili pises...
Comment