meni su oteli uz pretnju pistoljem (na glavu) auto na parkingu, imam kasko. inspektori me lozili da ako me zovu za otkup prihvatim igru pa ce oni da ulete i pohvataju ih, kao nemoj ti nista da se plasis. niko me nije zvao iako su mi tom prilikom otisli i svi dokumenti, kartice, telefon... Auto jedini u gradu te boje i taj motor. Posle nekoliko dana drugar vidi auto na ulici, krene za njima, zove me na mob, ja na drugi fixni odmah 92, uzivo prenos, drugar kaze lik sa kapom i rukavicama vozi, tvoj auto ali table promenjene. staju na semaforu i drugar vidi patrolu 50m od semafora, ja prenosim operateru, pandurski punto izlazi na ulicu i prepreci put autu, ali samo do pola (bole ih .... nece da se izlazu riziku, mogao je da ga isece celog, aneko bi ga od pozadi blokirao), pandur izlazi da ga legitimise, ali lik smota pun levi, obidje ga i krece da bezi kolima, pandur nazad u punta i za njime, ali lik ima nekoliko sekundi prednosti. nadju auto sa kljucem u bravi nekoliko ulica dalje, lik pobegao. prebace auto u 29-ti, table sa drugog auta istog tipa, nije prijavljena kradja tabli. posle par dana info nema nikakvih tragova iz auta, uzeto sve iz kaseta, vrata, dzepova, sve - servisna, uputstvo, diskovi, sve. ja dosao po auto posle par dana, kao je.. ga nema nikakvih tragova. ja na parking, bilo lepo vreme i provalim lak (ne boja vec bezbojni lak - auto je skoro nov) izgreban na ivicama krova i prednjim i zadnjim blatobranima i kao neka rdja na par mesta - zovem inspektora dole i to mu pokazem, on se cudi, znaci bio pod nekom ciradom, mozda cak i onom koja blokira gprs vezu (nemam gps). pandur kaze nismo videli. posle me zvali jos jednom da me pitaju neku glupost i od tada nista. ma njih bole ....., kad uvate nekog slucajno onda njemu napakuju i sta je uradio i sta nije i kao efikasni su. ja im objasnjavam otisle su kartice zovite visu i trazite da vas zovu ako udje neka od kartica u bankomat iako su blokirane i trazite snimak sa kamere, oni kao vidi zanimljiva ideja.
je... i kola i sve samo da sam ziv i zdrav, mogao je neko da naidje, padnu u frku i slucajno opali i ......
je... i kola i sve samo da sam ziv i zdrav, mogao je neko da naidje, padnu u frku i slucajno opali i ......
Comment