A ja sam imao papagaja... Malu Tigricu, pametniju od svih vasih pasa Zapravo sm ih imao nekoliko... A kad balavista porastu malo, planiram da uzmem neku dzukelu
Sto se mene tice,ne mora,nego sam samo ostao bez ideja gde da trazim zenku,pa rekoh ,mozda neko sa foruma ima ili zna nekog ko ima...
Nadam se da nema ljutnje?!
Imate li ku?i?e, ma?i?e, kornja?e i ostalu živinu, i kako vam se ponašaju u kolima, ako im dozvoljavate taj luksuz?
Moj mešanac isprva nije hteo ni da ?uje za auto, a posle nisam mogao da ga isteram napolje, kad se jednom pri ulasku dogovorimo da ne može on da vozi, bude miran na zadnjem sedištu, bleji kroz prozor i njuška ako je otvoreno, ili spava ako se smori, jako je koristan kad ostavljaš auto negde, jer auto ?uva kao da se u njemu rodio, a i koristan je na semaforima jer urla na one što "?iko, imaš dinar"-ju. Koga ne mrzi da povremeno u****va dlake, preporu?ujem! E da, još jedna mana je što moram da vozim kao da vozim decu, jer mi je žao da se tumba u krivinama i pri ko?enjima
Znam, znam, nije baš bezbedno, na zapadu postoje propisi kako se životinje smeju transportovati u vozilima.. a bilo bi zanimljivo i ?uti kakvi su konkretno ti propisi, pošto ovde ima mnogo ljudi van naše banana republike.
Comment