Kada je poceo da se extra prodaje BMW-ov X5 bio je jedan od "najbezbedniji"sto se tice zastite od kradje. Dosli lepo Rusi i za jedan dan zbrisu 4 ili 5 komada i krenu sa njima za HR ,srecom preko GPS-a ih navataju u predelu SR Mitrovice i tako mi koji smo radili sa Zederom profitiramo! U servisu sutradan,kao da su se dogovorili ,njih 8 doslo ostavilo dzipice i svakom po cetri glave. Zeder je cudo
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
I meni je Vlado simpatican, al samo dok vozi motor. Mislim, i ja bih tako da mogu. Muzika mu je, medjutim, blagi uzas, ma koliko se trudio oko produkcije i aranzmana. Sve mi lici na svirku sa neke od terasa hotela na moru...
Pre neki dan sam cuo da je vlasniku poslasticarnice Aurelio ukraden Porse Kajen negde na Belim vodama. Prica se da su majstori otkljucali kapiju, isparkirali Golfa, ukrali Porsea, pa lepo vratili Golfa i zakljucali kapiju. Pitanje je da li je bas tako bilo ili su u pitanju "pokvareni telefoni"
Inace, evo jedne 100% proverene informacije - kolegi jepre pet, sest godina cale iz Nemacke doterao skoro novog Pasata. On kaze da je bukvalno sa puta usao direktno u garazu. Medjutim, isto vece lopovi su uspeli da uspavaju psa (bulmastif), otkljucaju kapiju, isparkiraju drugi auto i maznu Pasata. I to niko u kuci nije cuo. Naravno, zvali su ga za otkup i platio je... Kuce su veterinari jedva spasili...
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Pre neki dan sam cuo da je vlasniku poslasticarnice Aurelio ukraden Porse Kajen negde na Belim vodama. Prica se da su majstori otkljucali kapiju, isparkirali Golfa, ukrali Porsea, pa lepo vratili Golfa i zakljucali kapiju. Pitanje je da li je bas tako bilo ili su u pitanju "pokvareni telefoni"
Evo informacije mislim da se na to misli... nije vlasnik aurelija nego bondjorna isto poslasticarnice... mozda zato sto su kupili aurelijo ili kako vec pa zbog toga greska i da ukraden je kajen na belim vodama i otljucana kapija i zakljucana posle uredno sve... nije golf preparkiran .... mozda smart jer golfa nemaju verovatno su pokvareni telefoni... ovo su sigurne informacije i da ko j... geogrijeva kada vozi audi... saaba mu nikada nisu ukrali iako je kabio...
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Nekako mnogo više saosećam sa gospodom kojoj iz normalnog auta iščupaju muziku i naprave štetu na konzoli nego sa gospodom kojima u Srbiji kradu terence kojima se na Beverly Hills-u dokazuje status.
Comment