Alfa 156 320km/h

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Alfa 156 320km/h

Znaci ovo moram sa vam ispricam.

Taman sam zavoleo Alfiste, ali posle ovog sada....gotovo, nema vise...ne znam ni dal cu doci na proslavu

Verovali ili ne ulazi mi covek u radnju, inace vlasnik jedne cuvene firme kod nas i pocne neka prica.....trazi za Alfu 156 delove....i ja radi reda ga pitam kako ide makina....da udjem u pricu s njim (koji me qrac terao) da mu preporucim alfa klub.....kad on ce meni ovim recima:
    Citiram" "Ma da ne verujes kako ide, BMW i AUDI su rac za nju. Ja kod beske uzbrdo 180km/h, inace nas 4-voro u kolima, dam gas a ono brate fijuuu na 240km/h pa mnogo je 20 metara" .
    Ja ga pitam, pa koji je to motor?
    Citiram " Ma motor je 2.0 direktno iz formule 1 (tim recima, mrtav ozbiljan).

Opet ja....pa koliko to ide?

On: Ma 280km/h elektronski ogranicen....ali imas sport dugme i kada to stisnes odma si na 320km/h

Kaze...ja u Italiju ne smem da udjem...ima od naplatne rampe do rampe 130 ogranicenje i oni ti tacno proracunaju koliko ides prosecno. Ja isao 280km/h cekali me karabinjeri sa snajperima....itd, itd. necu dalje da pricam jer trenutno inace ima i maseratija, ali stvarno nisam smeo da ga pitam koliko on ide jer bi ga sigurno zadrzao u radnji da mi pridrzava galeriju

PS: Ako je neko od Alfista poslat da me provocira molio bih ovde da mi se javno izvini

Mislio sam da su vagenovci pa BMW-jdzije najgori ali ne ovo je vrhunac gluposti.....motor direktno iz formule 1 ...kad se nisam srusio
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Ma sta ti je,jesam ti ja lepo ispricao da je moja 45-ica direktno iz Formule 3,nego si ti to zaboravio...
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

Pa lozana je uvek bilo i bice tako da se ne vredi nervirati oko toga.

Mada verovatno te neko od alfista zaje**va
      A mozda je formula 1 firma koja prodaje motore pa je kupio motor od formule 1
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Sasha
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 4126
        • Novi Sad

vrlo slicnu pricu sam i ja cuo i to od kretena koji prodaju polovne Alfe, a pored toga imaju i servis!
        Zove mene gt junior da odemo do tog placa da vidimo 156-cu, navodno specijalno radjena za nekog lika iz Italije. Mi dosli, otvorili haubu, vidim ja obican Alfin 2.5 V6. Kaze jedan od vlasnika, ma nije, to je 2.0 V6 bez turbine, specijalno fabricki sredjen, ima oko 280 ks kad se tad nisam slogirao necu nikad! Ja kazem, Alfa nema 2.0 V6 atmosferski motor i tu se ubacuje drugi kreten, pomalo napadno kaze, ajde da stavimo 500e da je to takav i takav motor. Ja kazem vrlo rado samo nemam 500e (kakav sam slepac, mogao sam za 5 min. da budem dobar 500e). Kazem ja njemu daj mi papir sa specifikacijama motora, ako je tako kao sto kazes,mora da ima fabricke podatke da je radjeno to i to. "Ma imam tu su negde", "dobro daj mi da vidim". Ode on, nema ga 10 minuta, vraca se sa saobracajnom i kao ne mogu da ih nadjem, evo ti saobracajna. Po saobracajnoj smo skontali da je auto registrovan kao 2.0V6 turbo(motor iz gtv-a), zbog manje registracije. Vise nisam imao zivaca da se objasnjavam sa ******ma, okrenuli smo se i otisli.
        E da, plac je Luca di conte, ne odlazite tamo ni pod pretnjom oruzjem!
        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• No name
          CBC Veteran
          • 28.02.2005
          • 164
          • Novi Sad

Re: Alfa 156 320km/h

Originally posted by M-power
          Ja ga pitam, pa koji je to motor?
          Citiram " Ma motor je 2.0 direktno iz formule 1 (tim recima, mrtav ozbiljan).
          Meni ovde nesto smrdi,pa u Formuli 1 nisu motori od 2L

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

u svakom zitu ima kukolja, nazalost evo nama jos jedne potvrde

zalosno

da ne offiram previse, da li ste videli vlasnika BMW trojke koji je vise od tri puta otvorio haubu a da ne tvrdi da je njegov M3? da ga pitate za KW i kubikazu samo ce bledo da vas gleda ili da izvlaci od vas u fazonu ma to je... znas... onaj... a vi ga i dalje bledo gledate da li da odete ili ga roknete.

JEDINI koji mi je iskreno odgovorio mi je pokazao saobracajnu u kojoj je pisalo (samo se te stavke secam, ne znam da li sam zapamtio precizno) 280KW, moj drugar Voja. inace je prethodno odgovorio "nemam pojma evo ti saobracajna". i da se ukakio ziv kad ga je navio 240 par sekundi, kaze nije smeo vise. auto je inace bio kod njega na servisu, vlasnik je zena jednog od "kontroverznih biznismena". sasija - nemam pojma ona iz 90-ih...
            .

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

I ja sam skoro naleteo na jednog bolida.Dosao je jedan Bugarin poslovno u Nis i u razgovoru sa njim dotaknemo se teme o automobilima.
              Poceo je on da mi prica kako ima mnogo brzu Toyotu,kaze ima 420ks.
              Pitam ga je koji je model,da nije mozda Supra,kad on mi kroz izlog lokala u kome smo bili na parkingu pokazuje na Toyotu Camry iz 1996 god. sa prednjim pogonom i navodnom ergelom od 420 ks

Gledam kasnije onaj auto.Izgleda izakano, nema nikakav spojler,neke jadne alufelne od 15 incha,boja izbledela,unutra nista posebno samo neki prosecan CD player,bukvalno nista sto bi ukazalo da je auto doradjivan ili budzen.

Ja mu lepo kazem da Camry nema fabricki ni jedan sa preko 200 ks i da niko nece a narocito ne fabricki da budzi limuzinu od skoro 5 metara sa prednjim pogonom na toliku snagu,kad ovaj Ezop nastavlja sa bajkama:te na auto putu kida sve zivo BMW,Audi A8 4.2,pa vozio ga na pola gasa 270 vise nije smeo-bilo mnogo brzo ,muzika u autu mu vredi 3000 eura,morao kasko da ga osigura posto je "jedini u evropi" a godisnje za to placa 1000 evra a mnogo trosi 25-30 l/100km.A da umalo da zaboravim glavnu stvar, auto ima automatski menjac sa 6(sest)brzina i uz toliku snagu ubrzava do stotke za 7 sekundi.
              Toliko mi se popeo na qrac da sam morao da smislim nesto kako bih otisao samo da ga vise ne slusam

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Pa ima onaj čips ili smoki formula štali, sa poklon igračkama, možda je dobio neki motor?
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• AreOut
                  CBC Senator XXL
                  • 22.07.2006
                  • 590
                  • Zabjelo

Au ja kad sam gledao jednu 156 GTA ovdje sa osiguranja (koja se btw sad prodaje za 4 soma) lik mi je na pijaci svasta napricao ispalo je da zbog K&Na i cipa (a sumnjam da je ECU uopste diran) ima 380 konja

Fora je pogotovo u manjem mjestu sto cim stigne neko dobro auto prica ide naokolo i svako dize za 5-10 konja, naravno onda se dobiju jako zanimljive cifre
                  http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Gruja
                    CBC Senator XXL
                    • 09.02.2006
                    • 614
                    • Bgd
                    • Alfa 75 TS

Uh, pa ako niste znali pandurski Kecevi su imali po 230 konja!
                    To sam 'saznao' od neke klincadije pre par godina...

A na faxu sam imao jednog mucenika (patoloski lazov, al stvarno, slucaj za lecenje... ) koji je bio ubedjen da se razume u auta.. i to bas bas... On mi je sa odusevljenjem pricao kako se motor (tada) nove AMG mecke C klase vrti na 27 000 obrtaja... U stvari kompresor se vrteo na max 20700 obrtaja ali cik ti geniju objasni sta je motor a sta kompresor...
                    Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Pa piše pozadi na Mercedesu "Kompresor" ...

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

samo cekajte, kad i vas do'vati alfa virus...
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Rendjo
                          CBC Senator XXL
                          • 26.06.2006
                          • 340
                          • Zadar HR

Ja mislim m da se netko dobro našalio s tobom Ja mislim da
                          ipak ne može bit netko toliki debil osim ako nije patološki lažov Netko ko tako nešto mrtav ozbiljan izvali ne bi trebao da sjeda ni u autiće u lunaparku

Comment

• alexa05
                            CBC Senator XXL
                            • 23.07.2006
                            • 1769
                            • Smederevo
                            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Takve face imaju jedan zajednicki naziv: "PACIJENTI".
                            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Gruja
                              CBC Senator XXL
                              • 09.02.2006
                              • 614
                              • Bgd
                              • Alfa 75 TS

Ne, nije se niko salio... stvarno je jadan debil... 100% sam siguran...
                              To se mora upoznati, ne vredi prepricavati...

@alexa05 : upravo to - pacijenti... a nazalost ima ih...
                              Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

Working...
                              X