Kako da Vam NE propadne Nova godina ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Kako da Vam NE propadne Nova godina ...

Molim vas kada idete u kupovinu, a ovih dana svi idemo, ne ostavljajte stvari u kolima !

Danas napokon prvi slobodan dan, inace mrzim novogodisnju kupovinu zbog guzvi, krenem u grad da kupim neke stvari za sebe i poklone za NG.
    Posto sam pazario na sajmu (muka i pakao, tacno 6 sati sam proveo tamo), odlucim se da odem do grada samo jos sebi da kupim cipele, koje merkam duze vreme.

Uparkiram se u Zmaj Jovinoj, znaci 30m od Knez Mihailove. Gledam stvari sto sam kupio i reko' ne mogu da ih nosim sa sobom kabaste su, najvaznije nova jakna ogromna je. I mislim se, sta centar, milion ljudi prolazi Zmaj Jovinom, svetla ko dan. A kese izmedju sedista crne, nema sansi da se vide ako ne znate da su tu, sto sam proverio posto sam zakljucao auto. Na 30 min odem i kupim cipele u knezu. Vracam se i tacno se mislim, bilo je neko sranje, ali tacno znam, osecam.
    Prilazim autu, vec iz daljine vidim razglavljenu bravu, dodjem, brava obijena, vrata otvorena, stvari ukradene!
    Mrak, samo mi se zatamnilo. Nista ne vidim, nista ne cujem, da sam video lopova ubio bi ga sigurno. :bluescream:
    Ne mogu vam recima opisati stanje. Krali su mi auto, nisam se ovoliko iznervirao.
    Nije do para, jeb* pare, nego sam se toliko napatio da sve nakupujem, uglavnom sve po poslednju stvar sto je bila. I nema sansi vise isto da kupim sutra, jednostavno nema vise. A i taman sam sve sracunao i isplanirao sa parama u dinar.

Eto ne mogu Vam opisati koliko sam poludeo. Iz prikrajka sam dva sata cekao u ulici da vidim da li neko snima kola koja dolaze. Samo sam molio boga da ih vidim, molio sam. Ali nista. Policajac na Zelenjaku mi je objasnio da je slaba vajda da prijavljujem.

Eto, izvinite ako sam smorio. Ne zelim da vam se dogodi isto.
    Eto i u samom centru grada pred 1000 ljudi mogu vam obiti auto. Jeste da ja vozim floridu i da nije neka nauka razvaliti joj bravu, ali opet.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

To sto ti se desilo je normalna pojava i omiljena situcija za lopove, a sve zbog uopstenih shvatanja da se kradje desavaju nocu, da lopov mora izgledati namrgodjeno, lose obucen....

Sve je to stvar psihologije jer skoro niko od nas nece obratiti paznju ako neko u sred dana skida tocak sa auta, petlja nesto po kabini, istace gorivo ili sta vec, dok cemo na iste te postupke itekako reagovati i zapitati se ako se desavaju u sred noci.

Sa druge strane, sve si ostavio kao u izlogu: velike kese, termin za kupovine, logicna pretpostavka da se u kesama nalazi nesto interesantno.

Ne mislim da pravdam postupak, zao mi je sto ti se to desilo, samo pokusavam da objasnim kako kriminalci razmisljaju.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Rendjo
      CBC Senator XXL
      • 26.06.2006
      • 340
      • Zadar HR

Stvarno kakva gamad pa to ne može ni majka voljeti
      Meni su razbili Hondu Legend na parkiralištu nakon servisa od 7000kn..1000eura.Vrata i zadnji blatobran..Da se bar javio ko čovjek ni rijeći ne bi rekao.Meni brat zakačio jučer jednog s kombijem i koji nije bio propisno parkiran i ostavi mu vizitku i čovo zove i sad će popraviti na teret mog osiguranja cijeli otprije izudarani blatobran..nek mu bude al mene su već nekoliko puta napenalili ma mi se nije nitko nikad javio

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Ma, tu su braća muslimani savršeno u pravu, sec. rukicu pa više neće da krade.Naravno seknuo bih rukicu i svima onima koji dignu ruku za zakon o amnestiji kretena!
        Ljudi, vredne stvari ostavljajte isključivo u prtljažniku, ako već moraju da ostanu u vozilu!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Od juce se apsolutno slazem sa TETKOM, ruku sec, pa da vidimo sledeci put!
          A sto se tice gepeka, nisam pomenuo, da su mi odvalili zadnju klupu da bi videli sta je u gepeku. Prvo kocenje na semaforu naslon zadnje kupe pade preko mene, pogledam i onaj mehanizam za zakljucavanje naslona odvaljen, eh. Toliko sam se iznervirao nisam ni pogledao da nisu uzeli dizalicu, prvu pomoc, kablove i sajlu, odo da pogledam.

Nego bio sam danas setim se da je u toj ulici i kazino, pa reko imaju kamere mozda su nesto snimili. Taman je jedna kamera dovatila metar do mesta gde sam se parkirao, ali se nista ne vidi. Rekose mi da su barmenu iz tog kazina dva puta ovog meseca tako razvalili auto...

Sri veruj da se ne secam da sam ikada pre ostavio nesto u autu, prvi put i eto.

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by low rider
            Sri veruj da se ne secam da sam ikada pre ostavio nesto u autu, prvi put i eto.
            Jbg, Marfi uvek radi
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• AreOut
              CBC Senator XXL
              • 22.07.2006
              • 590
              • Zabjelo

Jbg tako je bilo i kod Cara Dusana ( i zato je to bila mocna imperija, jer je vazio zakon), ali danas odsijeci mu ruku i moras da mu placas socijalu, nekad nije bilo socijale...
              http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Verujte mi, ovo govorim iz 24 godine efektivnog staža, NIKAD se ne poprave,jedino što u skladu sa godinama menjaju način rada.

Comment

• Rendjo
                  CBC Senator XXL
                  • 26.06.2006
                  • 340
                  • Zadar HR

Da uhvatim nekog ko mi krade ne znam što bi mu napravio..mada su vjerojatno i naoružani.Vidio portir u hotelu Yugoslavija kako kradu audi a4
                  i odvoze ga preko stepenica taman im htjede povikat da stanu..i samo izvadiše lole gun i pokažu..ovaj shvatio i skloni se u hotel natrag.Mada može on meni pričat što hoće ,nisam siguran da i on nije dobio koju pinku da zažmiri a to je bila službena verzija da ga ne napadnu što nije obavljao svoj posao kako spada...

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Ma, nikakav automobil nije vredan ugrozavanja zivota....

A lopove bi trebalo strozije kaznjavati... kao i sve vrste nasilnika!!!
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Tvrdim da je lik u dilu sa lopovima.Niko od njega ne traži da se "bori" sa njima, već da okrene telefon, ali na vreme.Verovatno je sastavio priču o "puci" jer se uplašio da je neko možda video kako im "maše za srećan put"!

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Sta ti je glas iskustva....
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Rendjo
                          CBC Senator XXL
                          • 26.06.2006
                          • 340
                          • Zadar HR

Mah..kako bi odveli auto iz hotela a da ovaj nije mogao samo okrenuti dva broja i policija riješi sve ostalo(ako želi riješiti)..naivno je vjerovati da bi netko uspio ordinirati po parkingu jednog hotela koji je okružen sa 2-3policijske ophodnje(uvik su u krugu 1km),ima čuvara parkirališta i portira bez prešutnog deala sa jednim od navedenih.To treba bit malo oraniziraniji lanac da bi se to moglo tako raditi.Sumnjam i da policija ne zna gdje su ti auti.Mom starom su u u bivšoj čehoslovačkoj čopili passata
                          i imao prijatelja koji je imao jake veze u policiji i oni mu rekli da ako je auto još u državi da će ga naći..a ako nije da žale slučaj.Auto je našao uredno parkiran na istom mjestu sljedečeg jutra

Comment

Problem je slozeniji .
                            Policija je cesto ta koja je u dilu sa lopovima .
                            Nije prvi put da se ispostavi da su upravo i policajci
                            ucesnici i organizatori pa i izvrsioci .
                            Problem je i u sudovima tamo su tek lopovi i to
                            oni prvoklasni i najbezprizorniji .
                            Ukradu auto prijatelju on imao satelitsko pracenje
                            nadjemo ga u barajevu u garazi policajca .
                            Sudija ga oslobodi ( vrednost auta 70 000 evra )
                            Iduce godine opet obiju mu auto i gle uhvate lopova
                            kad ono sudijin sin ??? onaj isti sudija zena je u pitanju
                            naravno preko svojih veza i poznanstava oslobode
                            lika iako je ispraznio ljudima kompletnu kucu.
                            Pola stvari nikad nije nadjeno .
                            steta preko 100 000 evra .
                            I sad neka nesto pricaju .

Comment

• jovan30
                              CBC Senator
                              • 07.05.2006
                              • 322
                              • Beograd

cudi me da taj sto ima auto od 70000 eur i stvari u stanu od 100000 eur nema neke veze i vezice pa da nabaci malo mardelja tim lopovima. Ne verujem da neko ko vozi auto od 70000 eur kod nas nema bas nikakve veze u sudovima i policiji i da je "nezasticeno siroce".

Comment

Working...
                              X