Dobre vesti: Može da se popravi. Loša vest: 140? skuplje od procene osiguranja. Šmit je rekao da će on to sve srediti sa DDOR-om. Auto gotov za tri nedelje.
Sri, nije niko izašao iz DDOR-a u 2am, već sam juče pozvao par ljudi iz DDOR-a koji su poslali terensku ekipu kod mene na parking, procenili štetu i sve to lepo naplatili. Od ekipe iz Pežoa sam dobio kopiju zapisnika koju sam pokazao proceniteljima.
Poslusaj moj savet posto sam se ja sa tim pederima-proceniteljima iz osiguranja ganjao samo ostro sa njima i maximalno bezobrazno to su bre najvece cave na svetu ,tresu se za procenu kao da iz svog dzepa vadi lovu mamicu im *ebem!
Kazem ti samo ih nagazi ,malo ih ispickaraj i da vidis da li nece da plate stetu. Po zakonu oni moraju da plate ceo iznos popravke ili maximalno totalnu stetu ,sto kod tebe nije slucaj sa totalkom ,znaci cena popravke nesme preci njihovu katalosku vrednost tvog auta!!!
Pazi sta radis velike su to jajare! :x
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
jesam Alfista al sam se sit naslusao o lepoti svakojakoj bas tog modela Mazde... steta, kako god je sredio, opet steta majku mu... al dobro, nekako mi sad lakse kad procitah da se da srediti!
Ljudi, hvala vam svima na podršci, šta da vam kažem. Biće valjda sve OK što se auta tiče, ja ću da se rastraumiram i idemo dalje. U čevrtak ću znati tačno kada će auto biti gotov, do tada tiha patnja i to je to.
E #ebiga ga druze,kao sto rekose kolege"bitno je da su svi zivi i zdravi a za ostalo "lako"
I ja sam imao tako lose iskustvo pa se sad vise plasim onih pozadi nego onih
u susret.Majke mi,nikad mi nije sve jedno na semaforu,non stop zijam u onaj retrovizor kao nenormalan.
Gotovo je sad,zivot ide dalje.
MERCEDES NIJE NAJLEPSI AUTO,MERCEDES NIJE NAJBRZI AUTO ALI MERCEDES JE MERCEDES.
Šmit je genije! Zavšio mi čovek auto za deset dana, i to ga je uradio super
Otišao sam jutros iz BG u Sentomaš (iliti Srbobran ) i čeka me sređen i opran auto !!!!!!!! Divota!!! Ima tu još da se radi nešto oko lima od nekih prethodnih vremena, ali to tek na proleće. Šta reći sem BACK ON TRACK!!!!
Comment