PISMENA ODBRANA,ako boga znate!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Vedrane covece,zasto toliko panicis?Posavetuj se sa nekim advokatom ili u najgorem slucaju plati mu(nece ti skinuti kozu sa ledja) da ti napise zalbu i uputi je na pravu adresu i stvar je resena.Posto si prekrsaj napravio pre dopune zakona o radarima lepo se pozovi na ono uputstvo iz 1985 god i kraj. =]

Comment

• vedran
      CBC Član
      • 26.12.2006
      • 39
      • Beograd-center

panicim jer ako ostanem bez dozvole bolje da se obesim odma'.Nema druge,da nadjem nekog advokata kojeg neko poznaje (posto ja ne poznajem ni jednog) pa da sroci nesto,nema mi druge...

Comment

• Pop_Djujic
        CBC Član
        • 16.12.2006
        • 73
        • Beograd

au al si se ti odsekao,brate pa ja imam 6 ili 7 poziva za sud na koje se nisam odazvao pa ne panicim,a kod sudije sam bio bar 10 puta!e sad niko te nije pitao da li si ti potpisao taj zapisnik jel ako jesi mozes da pricas i pises sta hoces najebo si,e a ako nisi onda mozes da smisljas te price,mada ja svaki put kad odem samo kazem da nisam vozio toliko i na tome se zavrsi...nisu me vise cimali jedino su mi par puta poslali da se prekrsajni postupak obustavlja...

aj pa javista si uradio
        Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• vedran
          CBC Član
          • 26.12.2006
          • 39
          • Beograd-center

problem je sto sam potpisivao! jer kazu potpisi a ja glup i mlad i nisam znao da ne moram

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

Pandur je trebao da ti kaze da ne moras da potpises ako ne zelis. Prvo pravilo, nikada ne potpisuj zapisnik!!!
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• vedran
              CBC Član
              • 26.12.2006
              • 39
              • Beograd-center

pa...SAD znam znate kako je,vide klinca i ukapiraju da je on idealna zrtva,po logici sta on zna,nece se mnogo raspravljati.Ipak sa matorcima drugacije ide,mozda ipak plate kaznu ali im se bar najebu keve posteno,zar ne

Comment

• Pop_Djujic
                CBC Član
                • 16.12.2006
                • 73
                • Beograd

Originally posted by vedran
                problem je sto sam potpisivao! jer kazu potpisi a ja glup i mlad i nisam znao da ne moram
                ne vredi ti nista da smisljas,eventualno da kazes da su te primorali da potpises mada slaba vajda od toga,99% ce te kazniti!a drugi put pamet u glavu i ako vec ne postujes brzinu bar ne potpisuj kad te zaustave

pozzz
                Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

Working...
                X