IRON MAIDEN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Po 10000001 put sajam je dobro mesto za koncerte ako tonac zna da odradi svoj posao, sto je dokazano vise puta, a takodje je dokazano i suprotno isto toliko puta, zbog loseg tonca.
    Zvuk je tek na bisu bio kako treba.

Ispostavilo se da je sredina bila najgora !?! Drugar mi je bio u na 2m od bine i kaze da je bilo mesta vise nego u sredini (kod tonca) gde je pre toga bio.

Sve u svemu nije toliko los koncert bio, cist profesionalizam sa njihove strane kao i uvek , samo sto je mene davno prosla euforija (kad sam ih vec 2x gledao), ali mi je stoka na izlazu izuzetno iznervirala. Prokleti stampedo...

Bilo mi je izuzetno drago videti ih na pragu, a ne da sam morao da idem 400km dalje...

Ocekujuci paprichice...

Comment

• Timothy Leary
      CBC Senator XXL
      • 23.04.2006
      • 439
      • Beograd

sajam ni pod razno nije dobro mesto za koncerte, ne moze tu nikakav tonac da pomogne......pre svega nije samo stvar u (ne)akustici doticnog prostora.....meni najvise smeta "udubljenje" u sredini.....posto sam bio na sahrani u Nisu i malo sam kasnio, nije bilo nikakve sanse da se probijem dole vec mi je ostao okolis.....jel treba da kazem da nisam video nista ....u stvari lazem, video sam Dickinsona kad se popenje na onu skalameriju......verujem da je dole bilo bolje ali gore je bila losa atmosfera, mnogo losije nego recimo na Metallici ili Whitresnaku, koncert kao koncert je bio ok, matorci sviraju za sve pare, Bruce je po ko zna koji put pokazao zasto je jedan od najboljih frontmena....mozda je moglo da potraje jos malo ali sta ces

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Vrhunsko odradjivanje... Nisam bio impresioniran. Svaka stvar je trajala kao na ploci, ni sekund duze, bez ikakve improvizacije, bez imalo entuzijazma. Komunikacija sa publikom bledunjava, tek reda radi...Bis odradjen tek tako, sve je kratko trajalo. Ipak su matoriji Purple-ovci ostavili dusu na istom Sajmu i picili 2,5 sata. Publika fantasticna kao i uvek, gladna spektakla. Sajam je akusticno beznadezan prostor. Bez obzira na to drago mi je da sam bio.

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Ma cim ne peva Bruce Dickinson nije to to ,znao sam da ce biti neko profi otaljavanje,akustika nikada nije bila jaci deo tog prostora

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Pevao je Bruce Dickinson, verovatno si se pogresno informisao preko nekih moronskih tekstova i priloga koji su bili napisani kao da on ne peva (medju njima i B92). Pevao je i posteno odradio vec dobro uigrani scenario...i nadisao se cistog kiseonika u pauzama da bi izdrzao.

Comment

• zvrle
              CBC Senator XXL
              • 01.11.2005
              • 961
              • Beograd, Batajnica
              • Golf 4

komentra nekog bugara sa http://www.ironmaiden.com/fanclub/showt ... 385&page=6

Crazy fuckin' serbs! Almost spat mu guts out yesterday!!!
              As if i wasn't on a concert but on a massacre. Thi was the biggest concert-squeeze i've ever seen/felt, and i've been on qute a lot of concerts.
              I mean, WTF?, there were children there, young women, noone cared, i reckon it's a miracle nobody died of suffocation or was simply squashed.
              UNBELIEVABLE. You really need to learn some manners. Even Maiden saw what was going on and Bruce commented that next time it would be better if they invited them on a stadium.
              Anyway, i'm from Bulgaria and i'm extremely happy to have seen these living legends.
              Iron Maiden, you have unbelievably huge fan base in Bg and you'll see that yourselves on The 4-th of June on our stadium. Thank you from the bottom of my heart for what you did last night, looking forward to seeing you again in my home-country. An interesting fact: we came with six full-to-the-brim-busses and thre were hundreds of cars also, so i reckon there were about 1000-1500 bulgarians in Sajem Hala.
              Otherwise serbian fans were cool, singing and dancing all the time, it was really great, but this wildness is totally frustrating. And howcome you're so HUGE? I was standing all night long on my tiptoes to see this extraordinarily-talented band. Yor stage-presence is unique and ubiquitous. Thank you so veru much!
              “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• AreOut
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2006
                • 590
                • Zabjelo

Haha usro se tuta bugarin
                http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

Working...
                X